an awesome life about me

Vilka är ni?! Sämst!

Jag antar att jag blivit bortskämd med mängder av kommentarer senast jag bloggade. Nu ekar det här inne. Har ingen aning om vem som läser och om ni gillar det :( Jag saknar det som var, den gemenskap och kontakt jag hade med mina läsare.

Kan ni inte berätta lite om er? Eller lämna ett litet spår bara så jag kan gå in och kika hos er

You’re AWESOME! Puss

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Emma

    Heeeej! Jag har läst din blogg jag vet inte hur länge till att du slutade och nu forsatt igen ;) jag är gravid med mitt första barn och är i vecka 17 hihi. Tycker att du är helt awesome! Kram

  2. emma

    Hej! Jag heter Emma och har precis fyllt 20 år.
    Den 20:e november 2012 blev jag mamma för första gången till min son William som precis fyllt ett år.
    När mammaledigheten är slut ska jag börja plugga till undersköterska om jag kommer in på utbildningen vill säga.
    Hittade din blogg här på vimedbarn, brukar läsa några bloggar här och tycker att din är intressant :)

  3. Emelie

    Hej! Jag läste din blogg sist du bloggade och följer dig med blogkeen och såg därför att du börjat igen!
    Jag heter Emelie, går i ettan på gymnasiet där jag läser Ekonomi och jag bor i Göteborg. Är tillsammans med en underbar kille och har varit det sedan 10/7-12. Så snart ett och ett halvt år! Jag försöker träna så ofta jag kan för att få mer självförtroende och må bättre. Och jag älskar min lillasyster! Hon är en väldigt stor del av min vardag. Hon är ett år och sju månader gammal och mitt första ”riktiga” syskon, vilket är alldeles fantastiskt! Dessutom älskar jag att läsa mamma bloggar och har vissa jag har följt i fyra år! Alldeles underbart är det att läsa om er vardag och utveckling.

  4. Maria

    Hej! Jag läste din blogg förgången du bloggade och blev så glad när jag på något konstigt vänster hittade din instagram. Följer dig där också. :)

    Jag heter Maria är 23 har en dotter som heter Filippa som blir 1 nu för 5 december:) bor i Östergötland:)

    kramar

  5. elinkallberg

    Följde dig redan när du var gravid med Lo, då vi var gravida samtidigt ;) Är 21 år, nygift och har en dotter som blir 2 i februari!

  6. Hanna

    Här är en till som följt dig länge men är kass på att kommentera. Hej hej! :) Hanna heter jag. 21 somrar, gift med stora kärleken sedan augusti 2012 och bosatt i Göteborg. Läser till högstadielärare inom språk, jobbar som förakolepedagog och lägger grunden för att starta upp eget företag. Så ja, det är nog jag i korta drag det. :)
    Hoppas på fina bilder och mysiga inlägg om er vardag! Kram

  7. Erika

    Jag heter Erika, är 21 år och bor långt uppe i landet tillsammans med min sambo och våran dotter på 1 år och 8 mån.
    Läste din förra blogg :)

  8. Andreakarolina

    Hej! :D
    Jag blev så glad när du började blogga igen! Jag heter Andrea är 27 år, nybliven fruga med barnlängtan och kamp mot mitt psyke och en hjärtutredning. Men jag försöker se det positiva i livet och har börjat illustrera lite smått. Försöker komma på vad jag ska bli när jag blir stor ;)

    Kram till dig!

  9. Manella

    Har precis kommit över din blogg men har läst igenom lite och kommer absolut att fortsätta följa den =) tycker din blogg är fin och intressant och den lockar mig som läsare.

    Själv heter jag Manella, blev mamma till mitt första barn i början på oktober. Efter månader med oro, rädsla, havandeskapsförgiftning så födde jag fram en frisk liten (stor) kille efter en kaotisk förlossning som jag fortfarande håller på att bearbeta.
    Har precis flyttat till större lägenhet med sambon, så vi är nyblivna föräldrar mitt i flyttkaos hehe!
    Har även precis gått igenom en graviditet samtidigt som min allra närmsta vän och hon födde en månad tidigare men var beräknade med tio dagars mellanrum. Helt sinnes!

    Försöker smälta livet att jag faktiskt är mamma, och samtidigt bloggar jag om mitt liv och söker nya bloggvänner att följa varandra =)

  10. Lina

    jag läser din blogg igen och är glad att du började blogga igen!
    har inga barn men tycker ändå om att läsa om familjer med barn. skönt att faktiskt se att allt inte är en dans på rosor. :)

  11. Nikita

    Jag läser ju Denise, kul att du börjat blogga igen !!
    läste din blogg dagligen innan du la av, minns som igår då du var gravid med lo och jag var gravid med Meja =)

  12. Helen

    Jag läser din blogg och har gjort i flera år . är så kul att du börjat igen då jag gärna följer dig och din fina familj . Jag brukar försöka lämna små spår efter mig för det är kul att veta som du säger . Men tycker överlag det är dåligt med kommentarer på bloggen nu . Tror många har lite svårt att hinna med men ibland kan man ju tycka att det hinns med .

    Hoppas du har en bra dag och att du mår bättre .
    Kram

  13. Emelie

    Emelie, 27 år. Började läsa din blogg när du fick din dotter Lo, jag fick en son cirka 2 veckor senare :) Har även fått en liten dotter som hunnit bli 3 1/2 månad :) tycker det är jätteroligt att du börjat blogga igen, även om jag inte kommenterade dina inlägg så ofta :)

  14. Johanna

    Jag läser också, har följt dig länge. Tror inte lika många kommenterar längre då de flesta läser från telefoner och liknande och det är besvärligare att kommentera därifrån, tycker jag i alla fall. :)

  15. Caroline, 20 och blivande tvåbarnsmamma

    Det ekar inne hos mig med! Jag hänger fortfarande kvar här men är mycket sämre på att lämna spår efter mig än jag var förut. Mycket har hänt medan du varit borta, jag och Elias pappa har separerat. Jag har träffat en annan, en gammal vän som jag haft känslor för i ungefär 6 år men jag trodde aldrig att det kunde bli något. När jag kände att känslorna blossade upp ännu en gång när vi började umgås så kunde jag inte längre strunta i dom och berättade hur jag kände och han kände och har känt likadant lika länge, idag lever vi lyckligt tillsammans och får vårat första barn tillsammans i Mars. Gammal kärlek rostar aldrig, eller vad brukar man säga? ;)

  16. Emeli- mamma till Nathalie och Melvin

    Jag har följt dig sen Wilgot var liten.
    Bloggade på emeliochnathalie.blogg.se. Men nu är bloggen lösenskyddad.
    Emeli, 24 år. Nathalie född maj -09 och lilla Melvin som föddes i juli.

  17. Sanna

    Sanna, mamma till Liam och Saga som är nästa lila gamla som dina kids. Har följt dig sedan tidigt i graviditeten med Liam :)

  18. Evelina

    Jag gillar din blogg! Läste innan du slutade och kommer att fortsätta läsa nu. Gillar att du är känns ärlig när du skriver.
    Jag är själv 25 år å gift med världens bästa och vi har 2 pojkar, Theo 4år och Elias 2 år.

  19. Sofie

    Sofie, mamma till Oliwer och knyte i magen som förväntas komma tre dagar efter oliwers två årsdag :)

    Tycker din blogg är härlig och ärlig! Keep up the good work!

  20. Frida - mamma till Liam och Enya

    Har följt dig i flera år. Bor i Örnsköldsvik. 24 år. Har två barn Liam 3 och Enya 1,5 år. Har slutat blogga men följer dig även på instagram. Där heter jag frudrutt. Tycker om din blogg då jag känner igen mig i så mycket av de du skriver. Ha det gött! /Frida

  21. Lollo

    Hej! Lollo här, följt dig jämt ju ;) o kommenterat massa förr men nu sitter ja mest med mobilen o då är det så jobbigt o kommentera :p men älskar att du är tillbaka o va stor lo har blivit!
    Bloggar inte längre bloggade under namnet lollosmix o zlix o har haft lite olika men nu hittar man mig på instagram under namnet esiuo kraaaam

  22. Alabama

    Hej!

    Jag är tillbaka från förut när jag följde din blogg!
    Har en dotter på ett och ett halft år och bloggar själv. Nu har jag dessutom börjat podda under namnet Alabamasthlm och det har blivit väldigt uppskattat. Lyssna gärna du med och säg vad du tycker :)

    Jättekul att du öppnat bloggen igen, kram!

  23. Nannica

    Det ekar även i min blogg. Jag är mamma på 29 år. Har en dotter som är ungefär lika gammal som din Lo, skiljer ca 3 veckor. Separerade nyss från min dotters far och bor för första gången i mitt liv ensam. Jag startade nyligen om min blogg, tog bort alla gamla inlägg. Försöker hitta peppen att blogga igen.

  24. Yohannas.se

    Jag tror det har blivit såhär sen Instagram tog över alltihop… så känns det iaf… lite av bloggdöden när alla far runt inne på Insta och spottar ut brutalt mkt bilder, filmer, osv.. Då pallar folk inte bloggar också, suuuuupertrist!! :(

  25. Isabell - mamma till Embla och Idun

    Jag har tänkt att kommentera hur många gånger som helst men så kollar jag via mobilen och glömmer av det :/
    Jag började läsa din blogg när min äldsta dotter var bebis, tror jag letade efter föräldrabloggar att följa :) Nu har jag en till dotter på 5 månader.

    Kram!

  26. Josefin

    Jag älskar verkligen din blogg, en ärlig blogg! Var nästan i chock när du tog din bloggpaus! Roligt att du är tillbaka :)
    Mig är det inte mycket att berätta om, ung tvåbarnsmamma som är gift och bor i hus. Dock känner jag mig ensam, alla mina vänner stack när jag blev gravid. Har en kvar men hon bor ca 30 mil från mig…

    ha en trevlig lördag :)!!

  27. Mikaela

    24-åring bosatt i karlstad med sambo, dotter på 1,5 år plus lilla pyret som är beräknad till den 19/1. Följt dig sedan när Wilgot låg i din mage:) Så det är förståss skitkul att du börjat blogga igen:)!

stats