an awesome life about me

KAOS!



Julklappar – CHECK!! Så himla skönt!

Det blev julklappsshopping i alla fall, men med systeryster. Så nu kan jag Ä N T L I G E N bocka av julklappar (även att inviga vagnkrokarna!). Det var fler än jag som inte hade handlat julklappar än om man säger så. Varmt, stress, folk är ju som gamar, till och med på bussen. Herregud säger jag, tagga ner ett par kilo va. Såhär sent ute har jag aldrig vart vad det gäller julklappar. Nästa år ska allt vara klart i november. No more julstress för min del. Nu är alla klappar inslagna och för en stund så såg mitt vardagsrum ut som ett bombnedslag. Men nu är allt klart. Mmm, härligheter!

Är ni klara med julklapparna än? Eller är ni som mig, ute i sista stund iår? :D

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Christina

    Skönt att vara klar! Har en kvar jag, men vet vad jag ska köpa så det känns helt ok ändå :) Kul med så annorlunda färger på klapparna!

    Hoppas du har en mysig julvecka!

  2. Sandra

    Jag trodde att jag var klar, men insåg att det fattas till fem stycken så jag får väl ge mig ut i stressen dagen innan :P

    Jag har just nu en jultävling inne hos mig! :)

  3. Cherie Mårtensson - Mamma till Emma

    Julklapparna är klara, ska fixa tre småpaket idag (godis och nötter) då vi ska fira på tre ställen i år så ska johan och mina syskon få småpaket när vi firar med min mamma den 26 :) Sen självklart ska en julklapp till hunden också fixas :D Men det ska nog göras idag.

  4. Christel

    Men självklart förstår jag din sits i år och varför du inte hunnit köpa klart alla klappar :) Fick ett roligt sms idag av min vän som skrek rätt ut i sitt sms "fan fan fan!! Jag har panik!! Inga jälva julklappar klara än och det är julafton på lördag!! så typiskt mig!! Du vill inte köra runt mig och julhandla? ;)" Jag svarade aldrig henne.. hon fatta nog, hahaha.

  5. Mia

    Jag har kommit så lång att jag hunnit köpa EN julklapp, och självaste julafton är på lördag, om FEM dagar. Mmm, här är man ute i god tid som vanligt ;)

  6. Emma

    Hej Denise!
    Jag är jätteledsen för att det tagit sådan tid för mig att få iväg frågorna, men jag har mejlat dem till Dig nu och hoppas att du får tid att svara innan onsdag då mitt arbete behöver vara färdigt på torsdag. Förlåt för att det blir stressigt men jag skulle uppskatta till tusen om du hade tid och möjlighet att hinna innan dess!!

    Kram Emma

  7. Maria T - tvåbarnsmamma

    Härligt att vara klar med julklapparna :-) Jag får en sån panik ute i julstressen så jag var faktiskt duktig att fixa klart allt innan december månad och de jag hade kvar beställde jag från internet :) Väldigt smidigt!

  8. Lina

    Men du, påminn mig inte. Jag har köpt EN julklapp i år. Fy vilken ångest. Och lika är det varje år. Att man aldrig lär sig! :)

    Ja förhoppningsvis är det bara hormonprickar. Ser ut som acne typ, haha. Har smort in lite med bröstmjölk nu då jag hört att det ska vara bra :)

  9. Angelica

    sv;
    Nej jag vet precis hur det är. Kärringjävel :D haha
    fyfan..
    man kan bli arg för mindre alltså, men människor är fan förjävliga..
    Så tycker jag att man själv liksom försöker ta hänsyn osv.. men inga andra gört ju.. dom bara köööör! :P

  10. Angelica

    Härligt att du är färdig!
    Åhh tyvärr har jag några klappar kvar ;( så ska till stan imorgonfm..
    Det är ju lustigt att man alltid ska va ute sent :/
    åhh jag hatar verkligen att gå på stan och stressa och trängas bland folk, för jag blir så irriterad på alla som är ivägen ;P och typ inte tar hänsyn, som när man kommer med barnvagn eller liknande :P
    KRAM på dig!

  11. Johanna

    Hihi jag vet, hon är så himla knubbig och rund, så jäkla mysigt! Älskar att gosa in mig i hennes goa mage och snusa mot hennes lena, runda kinder, det finns inte mycket som slår knubbiga bebisar. :D

  12. Alfva

    Jag trodde att jag var klar, men så insåg jag att två personer helt glömts bort. Pinsamt ja!
    Skönt att vara färdig, jag tänkte nog faktiskt fixa shopping själv SENT imorgon kväll på Forum.

  13. Förvirrade Morsan

    skönt när man börjar bli klar med allt! själv är jag klar med de flesta julklapparna, ska bege mig ut på stan imorgon och fixa de sista hade jag tänkt ^_^* jag satsade på att beställa rätt många julklappar på nätet, så skönt att slippa vara ute och trängas!

stats