Koka pasta (gärna en lite större pastasort). Bryn köttet tillsammans med lite köttbuljong, en pressad vitlöksklyfta & svartpeppar. Koka upp såsen i en kastrull. (Mjölk + creme fraiche + nästan hela burken creme bonjour). Tillsätt parmesan (jag använde nästan hela påsen) och mozzarellan. Smaka av och tillsätt sedan de kryddor du tycker saknas, samt en skvätt mjölk om den blir för tjock. Jag hade i basilika och svartpeppar. I med köttet och paprikan (jag strimlade ca 500g kött och 2st röda paprikor) och koka upp igen. Häll av pastan när den nästan är klar och rör ner i kastrullen. Servera med något grönt, sockerärtor var jätte gott till. Hade sparat lite creme bonjour och parmesan som jag toppade min mat med (efter fotot, såklart. Haha)
Bon apetit ♥
Super lätt maträtt som smälter fin fint i munnen. Maten tillagas under 30 min.
Bon apetit ♥
Shit vad du är duktig med kamera & redigera bilderna. proffs! :)
Ska läggas på favoriter och testas såg gott ut ..
låter gott!
Det ska vi prova=) Har lite recept torka..blir att man kör samma gamla.. Millebusen gillar dessutom lövbiff så det borde passa honom fin-fint
Mums vad det såg gott ut :) måste jag prova någon dag :)
Åh, det lät gott!
Ja, man borde kanske gå upp mer som gravid, men jag hade gärna bytt med dig! Jag gick upp 19 kilo och några kg är kvar fortfarande, nio månader senare… Det stör mig otrligt mycket då jag inte trivdes före grav heller… Jag skulle göra allt för att gå ner så jag blir lite avis på dig :)
Svar: Ja det var tungt men samtidigt skön för man visste att Emma fick i sig vad hon skulle :)
sv: Var ni där länge sist? Vi födde på fredagen och åkte hem lördag morgon så jag tycker inte det var så länge… Vi har önskat oss Danderyd men det blir nog Karolinska eftersom Danderyd alltid är fullt. Ni då? :)
men FYYY vad gott… Nu vart jag inte sugen att gå och hämta sjukhus lunchen som serveras haha. Kram
tack så mycket!