an awesome life about me

10 kg ska bort – dag 2!

Idag installerade jag runkeeper på mobilen för att se hur lång sträckan var som jag gick igår och även för kunna hålla koll på tempot, förbränning osv. Bra app det där faktiskt :D Kul att få vara en av dom som lägger ut bilder för skryta över vad man åstadkommit i motionsväg ;) Hohoho!

Kom hem och hör och häpna – JAG GJORDE PLANKAN! 3x20sek, utan problem dessutom. Nästa gång kör jag 3×25! Känner mig iallafall sjukt nöjd över att jag tog mig ut idag också. 5km igår och 5km idag, inte illa för en soffpotatis ♥ Imorgon blir det vila och sen kör jag PW lördag och söndag + plankan. Börjar som sagt väldigt lugnt. Gym och sådant tar jag om några månader då det är förbränning som gäller nu. Kommer dock lägga in några hemmaövningar om några veckor för att sakta bygga upp styrkan.

Idag har jag inte fuskat! BOOOOM!

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Frida

  Du kommer klara med, början är värst! Mitt mål är också att gå ner tio kg. Vi får kämpa tillsammans:) Det är bara en själv som stoppar en! Jag tror på dig fortsätt kämpa!

  försten vad hette sidan du gjort på facebook?

  Många kramar

 2. reginabellini

  Så nu har jag skickat en förfrågan om att bara med i fb-gruppen! Kul initiativ! Tycker ibland det är så svårt att hitta kul bloggar och sprida sin egen blogg på en OK sätt!

  Kram på er! ❤️

stats