an awesome life about me

10 kg ska inte bort!

Om och om igen. Nej jag ska inte gå ner 10kg. Nej jag kommer inte få anorexia.

Jag ska få bort 10kg FETT (helt omöjligt med mina matvanor) och gärna bygga på mig 5-10kg muskler! Jag vill få en mer fit kropp, ett hälsosammare liv och framför allt – ett friskare liv. Så var det med den saken gullisar ;)

Idag körde jag 1.5h igen. Två dagar i rad och det gick kanon! Var inte alls lika tungt som igår, flöt på som attan! Nu börjar jag alltid min träning med 30min crosstraining, något som vart ett mål. I somras orkade jag 10min. Denna gång började jag på 20 och nu är jag uppe i 30 min utan att bli helt utmattad.

Imorgon ska jag iväg och väga lite fett och muskler. Spännande! Hade velat gjort det innan jag började men men, bättre sent än aldrig.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Johanna

    Hej Denise!! En som är väldigt glad att du är tillbaka, MEN jag saknar dina underbara recpt och matbilder! Något som kanske kommer tillbaka?

    Kram

stats