an awesome life about me

10kg ska BORT – dag 1. Svårt att låta bli?

I JANUARI ÄR HÄR OCH SJÄLVKLART HAR JAG BÖRJAT JOBBA PÅ MITT MÅL ♥

I morse när jag vaknade var jag taggad. Det var första januari och resan mot min nya kropp hade börjat. Jag satte igång och dammsög kl 7.30 i morse och städade sedan undan efter gårdagen. Då timmarna blev få inatt så var jag otroligt trött. Efter lite vila så gav jag mig ut på en PW i rask takt. Höll tempot i 5 kg utan att ens bli trött. Väldigt förvånad! Syster däremot, hon hasade efter ;) Väl hemma föll jag för grupptrycket och tog mig några godisar. FAAN! Hur svårt kan det vara att låta bli? Jag gillar inte ens godis!

Morgonvikt 1/1-14: 70.5kg. Rent kroppsligt känner jag mig otroligt svullen och slapp. Har lingonvecka + penicillinkur så magen är gigantsik. Känns som om hela min kropp är som en slapp mjölpåse. Gäddhäng här och var. Nej, ingen bra känsla alls (förutom tuttarna hoho).

Fusk: Japp, 8st godisar (hoppsan) och 2.5 ml Pepsi max (vilket jag har gett mig tillåtelse till att dricka då och då).

Så det braiga med idag var att jag tog mig ut på en PW trots att jag var trött och har världens lingonveckavärk. Dagens minus var att jag tog dom där rackarns godisarna istället för att slå mig på fingrarna och säga fy! Inge mer godis ELLER choklad förrän kl slår lördag (:

Mål för imorgon: PW, samma runda + plankan 20 sek x3. LÅTA BLI GODISET!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats