an awesome life about me

10kg ska bort – första veckan ♥

Nu är vi inne på 6de dagen i min kamp om att få en kropp jag trivs i. Har sammanlagt gått över 2 mil denna vecka. 5.2, 5, 5,3 och 8,4km. Bra jobbat va? Har plankat varje dag och är nu uppe i 30 sek x3. Igår gjorde jag även 50st squats och jävlar vilken träningsvärk jag har haha! Sockersuget har minskat och på min fuskardag valde jag att äta smörgås med ost samt oboy haha.

Än har jag inte tappat lusten det minsta. Är så skönt att gå ut och gå, jag njuter liksom. Att komma hem och sedan göra plankan är inga problem. Igår ökade jag som sagt med spuats men tror att jag inte ska drämma på med så många för benen är verkligen låsta idag. Nåväl, nu rullar vecka 2 och jag satsar på 3 pw på 5 km och att fortsätta med plankan/squats. Börjar jobba denna vecka så det kommer inte finnas lika mkt tid, tyvärr.

Idag hade jag tänkt att ta en PW igen men då jag bara sovit 3 timmar i natt så tror jag att kroppen är ganska slut efter några timmar på IKEA. Men  vem vet? :)

Hur har det gått för er?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Frida - mamma till Liam och Enya

    Shit så duktig du är!!
    Tänkte bara ge dig ett litet tips att mäta dig, magen, rumpan, låren, armarna bysen. Det gjorde jag när jag ville tappa 20 kilo. Och det var en jävla pepp att se hur många cm som faktist försvann. Och vissa veckor stod vågen stilla men de syntes på måttbandet att cm minskade.
    Kram

stats