an awesome life about me

11,5 timme kvar! OH MY BOOOBS!

Här hemma pågår förberedelserna för fullt. Jag har packat väskan, tagit fram passande kläder, packat barnens väskor (dom ska vara hos mormor så Staffan kan komma till kliniken). Har ätit värsta gourmé middan (oxfilé, mums) och skrubbat mig med en svindyr tvål. Det enda som återstår nu innan det är dax för operation är föna håret, äta kvällsmacka, se på BB och sen nanna kudden, upp, duscha och iväg.. Ska upp apjävlarstidigt imorgon och är skit nervös för att försova mig. Snacka om att ställa 70 olika klockor 3 gånger om haha. Detta ska nog gå vägen ska ni se. Eller vad tror ni?

Hur känns det då?

Jag är inte ett dugg nervös för själva operationen, inte än iallafall. Jag är speedad och exalterad, jag vet inte hur jag ska finna ro att somna ikväll. Men det ska nog gå vägen, om annat så får jag ju min skönhetssömn när narkosen sätts i (;

Nu får ni allt önska mig lycka till och förhoppningsvis så hörs vi imorgon. Slänger upp ett inlägg så fort jag vaknat till liv ♥ Tänk att imorgon vid den här tiden har jag ett par BOOOOOOOBIIIIS.. WEEHOOOOO :D

11,5 timmar kvar!!!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Louize

  Varför vill du göra dom större? =(
  men håller tummarna att allt har gått bra och att du kommer trivas med dom =) jag vill oxå göra en..

  Kram/ny läsare

 2. Emma

  Åh fyy va SPÄNNANDE nu!! jag kan faktiskt förstå din känsla nu, för det är nästan exakt samma känsla har jag haft inför mina planerade kejsarsnitt. Man vet exakt OP-dag, man gör sina förberedelser och man ska upp tidigt. Det är nästan så man spricker av glädje/nervositet/spänning osv. :D

  Gud va glad jag hade varit om jag vore du just nu :) LYCKA TILL!! kram!

 3. Carolina

  Hej! Lycka till inför din bröst op! Hoppas att du kommer bli super nöjd med dina nya boobisar! Underbar och personlig, underhållande blogg :) Kram

 4. hannarunesdotter

  Stort lycka till nu Denise! Jag vet hur mycket du sett fram emot den här dagen och det är så kul att vi får följa dig och dina tuttar! :) Puss & Kram!

 5. Marina - mamma till 5

  Åh så jag känner igen mig.. Den lyckan och förväntan!
  Jätte stort Lycka till tjejen, men det där kommer gå så bra så!

  Jag har precis, si så där, två år senare, förstått att de implantaten jag har är de som blev förbjudna för två år sen.. Lagom skoj!
  Men de är jag det.. =)

  Som sagt, Lycka till!

  Kram

 6. josephinewestling

  Helt sjukt gumman att du har ett par nya snygga tuttar imorgon!
  snacka om att tiden har gått fort. 20 dagar bara swich förbi!

  Hoppas att allt går bra imorgon och att du absolut INTE sover över. men det tror jag inte du kommer göra.

  massor med lyckokramar.
  längtar tills att få resultat!

stats