an awesome life about me

1år och 3år ♥

Kan inte förstå att min lilla Lo blev 9 månader förra veckan? Vart tog tiden vägen? Hon är så liten än och för mig är det heeelt oförståeligt att hon faktiskt fyller 1år om 3 månader. Då har vi inte talat om min lillprins. Han blir ju faktiskt 3 år inom 2 månader. 3år, det är ju galet? Stora fina killen ♥

Dom är helt olika mina små troll. Förstår nu att vi var väldigt bortskämda med Wilgot och hans sömn. Lo hon vaknar om nätterna och vägrar somna om efter kl 7. Wilgot fick vi väcka för att han skulle gå upp. Wilgot älskade att äta och åt som en häst medan Lo inte är så het i gröten. Henne får vi kämpa med varje dag. Det enda som går ner är välling, välling och kanske några skedar mat. Lo är jätte tidig i utvecklingen om man jämför med storebror. Kanske därför jag har så svårt att förstå att hon är 9 månader? Hon är ju lika liten som Wilgot var när han var 5 månader, fniss! :)

Dom är väldigt lika vad det gäller 1 sak. Båda är bäst på att låta..högt! ;) Ni ska höra dom när dom drar igång. Dom triggar varandra att skrika högre. Högst vinner. Tur att öronen vänjer sig ;) Älskade små troll, nu får ni faktiskt sluta växa!

 

Låt oss säga att det blir ett gemensamt storkalas för W & L ♥ Sen fyller ju pappsen år på samma dag som Lo haha :)

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Isabelle

    Hej! Jag har suttit ikväll och kollat din blogg och tog väldigt illa vid mig när jag läste inläggen med alla elaka kommentarer. Vill bara säga att jag tycker du är skit stark som fortsätter blogga trots detta, och inget av dina vackra barn har för mycket hull. Folk är ju uppenbart blinda och dumma. Var glad över dina fina barn som är helt perfekta! Jag har även haft nära vänner och släktingar som skrattat åt min son när han var 5 månader för att dom tyckte han var tjock , dom trodde jag använt en app för att göra honom tjockare på bilderna, och då låg han till och med under medel kurvan på BVC. Tycker du verkar vara en härlig tjej och en bra mamma! Stå på dig tjejen!!

stats