an awesome life about me

2011 ♥ Det bästa året i mitt liv! GOTT NYTT ÅR ALLA ♥
Helt klart det BÄSTA året i mitt liv. Året då Wilgot började på förskolan och tog sina första steg. Året då vi väntade på lillasyster Lo, då jag och pappa S satt på oss våra kärleksringar. Året då jag höll på att föda i taxin, min förstfödda blev STOREBROR, då livet som 2barnsmamma började.
Jag hoppas att 2012 blir ännu bättre. ♥

Jag är galet nöjd över mitt 2011. Är ni?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Elma

  Vad mycket som verkar ha hänt dig under 2011!
  De är väldigt fina bilder och jag gillar hur du har klämt in texter lite här och var! :-)

 2. sandra

  Vilken fin sammanställning! :)
  Vårt år har vart upp och ner, mycket jobbiga sjukdomar inom familjen tur att vi fick världens underbaraste lilla kille i juli ;) Så 2011 är helt klart ett bra bra i slutändan!

 3. Tove

  Underbaara bilder på ett underbart år! Hoppas 2012 blir minst lika fint! Jo, jag måste säga att 2011 har toppat alla tidigare år för mig också:) Kram!

 4. Emma - Mamma till Viggo & Melker.

  Helt underbara bilder :) Vilket år!!! Ååå, detta år som kommer hoppas jag med på förlovning :´) Jag och Joel firar 7 år nu den 30januari, känns som det är dags för en förlovning, sen man fick barn känns ju allt så självklart :)

  Ha nu en underbar dag på sista året och GOTT NYTT ÅR på er <3 KRAM

 5. Anonym

  vilket fantastiskt år ni haft! själv känner jag att jag avklarat 4 kurser till på min utbildning, ett år närmare drömmen om bra jobb, villa och en barnaskara :)2014 kommer bli mitt händelserika år är planen :D

 6. Yohanna

  Underbart kollage, älskar hur du klipper in små beskrivande ord i fina stilar – hur gör du? En annan sak jag undrar är hur du får ihop ditt bloggande så bra..? Kan du inte göra nåt inlägg om det..? Hur man kan få så mkt tid till datapyssel och skapa rutin för så snyggt bloggande med ett spädbarn och även en 2-åring? Osv.

stats