an awesome life about me

5 månaders fotografering – Vilken blir er favorit?

Det märks att denna lilla unge blir allt större, idag ville hon absolut inte samarbeta. Hon ville inte titta in i kameran, hon ville inte le, hon gillade inte leksakerna mamma mutade med och absolut inte heller den gosiga filten mamma hade lagt ut. Så kan det gå ibland. Det blev iaf 3 st foton allt som allt, 3 st som symboliserar Lo. En fundersam glad prick, det är vad hon är :) Hon gillar att ligga och kika runt på omgivningen och bara vara. Min lilla skrutta! Tänk att du nu är 5 månader!

Damen är klädd i en nya toksöta heldressen jag köpte häromdagen. Lite summer-feeling :)

Vilken bli er favorit denna gång? :)
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Anonym

  vart hittar man såna där klossar?
  och en till fråga, tjuvar storebror lillasysters leksaker?
  Jag vet inte alls hur jag ska bete mig, storebror här hemma tjuvar allt av lillasyster och blir jätte arg när jag säger att hon ska ha lite hon med :/

  lillasyster är 2 månader nu

 2. Anonym

  Vad lika dom är! Har inte sett det förut, galet söta barn har du iallfall och du fotar riktigt fint. Gillar din blogg jättemycket! Var rädd im dig!

 3. LINNEA

  helt sjukt otroligt söt !

  man vill ju äta upp henne, haha aw asså på ett bra sätt!! OMG VA SÖT! du måste vara lycklig! KRAM<3

  ps. skit i alla kommentarer som bara är negativa dom är bara avundsjuka på dig tjejn, du är fin har två barn osvosv.. du har mycket dom inte har ! KRAM

 4. Anonym

  Gud vad ni lyckats med era underbart goa ungar! Lo är ett sånt fint namn också. Älskar den "bodyn", verkligen fin på henne. Tänker också bara säga HÅLL UT med dina nya mediciner. Det tar ett tag. MEn i slutändan är det så värt det då du kommer känna mindre, oroa dig mindre och kunna släppa onda tankar lättare. Jag vet hur det är. Jag kan den här resan och jag VET ATT DU FIXAR DET. Du är en viljestark person, det märks. Acceptera att det går nedåt nu och bär med dig att det bara kan gå uppåt. Jag tänker på dig och skriv gärna mail om du känner att du behöver ventilera av dig. Du är INTE ensam.

 5. Madeleine

  DEN I MITTEN! Vilken sötnos hon är! :) och för att bevisa hur otroligt fel den patetiska människan i inlägget efter har, skriver jag inte ens ut min bloggadress. OJ. Det går att kommentera din blogg utan att synas! Nämen! Ring in pompa och ståt!

 6. Emma & Wilma

  Hej!

  Hoppas allt är bra med er. Vi har precis sovit förmiddagsluren, skönt! :)

  Jag bara älskar klosarna som LO har, köpte du de på Jollyroom? TIll vilken ålder kan barn ha roligt med de uppsakttar du som har ett barn sen tidigare :)

  Kramar Emma & Wilma

 7. Alexandra

  Alla bilder är superfina! :) Och vad fin dressen är, är det den ifrån Lindex? Jag har spanat på den till min Freja och nu måste jag bara köpa den! Superfin ju!

 8. Nikita

  Jättefina bilder Denise, tycker du är så duktig på att fota!
  Lo är så söt och dressen med =)
  Vart kommer dom där fina klossarna ifrån ?? är det jabadabado??

 9. Maja

  Alla tre är söta men mitten bilden fastna jag mest för :) vilken patetisk tjej som skrev här ovan..
  Hoppas du blir att må bättre snart. Många kramar till dig.

 10. Louise - Mamma till Leo & Wilma

  Åh sikken söt liten tjej! Måste ju säga att jag gillar den översta bilden mest. Det är så fascinerande att få se en bebis fascination över ett föremål tycker jag :) Hur till sig de blir och det har du lyckats fånga på den bilden :).

  Jag tycker du är otroligt modig som vågar skriva på bloggen hur du verkligen mår. Det är starkt gjort! Jag hoppas för din skull att det snart vänder och att du börjar klättra uppåt igen..

  Sen hoppas jag att du snart ska slippa alla fräcka/elaka/kränkande kommentarer.

  Kram!

 11. Emelie

  Den översta :) Den ser så lekfull ut och underbara färger i bilden! Varifrån kommer klossarna? Så fina verkligen!
  Och dressen är underbar, lite sugen på att köpa den till dottern jag också!!

 12. Helen

  Söta tjejen <3
  Tänk vad fort tiden går , kan man stoppa tiden en stund .
  Jag tycker alla bilder är fina men min favorit blir nr 1 . Och vilken urgullig dress . Var har du köpt den ?

  Läste ditt tidigare inlägg om ditt mående och måste säga att du är stark som vågar säga att du mår dåligt . Genom att di gör det så är du redan en bit på väg att må bättre . Jag har själv gått igenom en jobbig tid och känner igen mig i det du skriver . För mig tog det lång tid att må helt ok men nu är jag 100 gånger starkare än innan för jag vet vad min kropp mår bra av . Så tappa inte hoppen utan ta en dag i tagen så ska du se att du snart ser ljuset i tillvaron .

  Kram

 13. Sofie

  Men vilka fina foton! Gillar den första där man ser femman ;)

  Hoppas INTE du känner att du måste skriva om din dep även om du får många kommentarer o frågor. Du bestämmer ju o folk får ju respektera om du inte vill.

  Min kom i samvand med min förlossning men uppmärksammandes först efter 3 månader när jag bröt ihop. Ännu en gång så känner jag igen mig i mycket…
  Du är stark som orkar ska du veta!!!!

 14. Lina- mamma till Gustav

  Men Oj vad svårt!! Alla är ju fina på sitt sätt :) men jag gillar nog nr 2 lite mer, eller njae nr 1 är ju också fint och det sista också :) ja väldigt svårt att välja ;)
  Starkt av dig att skriva om ditt liv och hur du har det nu! Skönt att du får hjälp och jag hoppas att det vänder snart så att du kan börja njuta av ditt liv igen. Stor kram till dig!

stats