an awesome life about me

För evigt tacksam ♥

Ni anar inte hur skönt det är att ha hittat tillbaka till sig själv. Jag vill bara skrika ut hur lycklig jag är över livet just nu. Även om barnen trotsat  H E L A  dagen så är jag inte det minsta trött eller orkeslös. Fasiken vilken LYCKA!! ♥ Just nu är jag hög på kärlek, underbart!

Idag bokade jag tid hos läkarn för nu ska jag banne mig sluta med mina piller. Jag har hittat det som orsakat mitt mående och jag vet nu vad som krävs av mig och min familj för att jag ska må bra. Jag har hittat det som tyngt ner mig och gjort något åt det. När jag lever ett liv utan medicin kan jag kalla mig frisk på riktigt, den dagen längtar jag efter så otroligt. Dagen är nära, det vet jag. Jag mår äntligen bra!

Nu vill jag bara säga tack..

Tack min underbara älskade Staffan för ditt stöd, din hjälp och ditt tålamod. Tack för att du finns och tack för att du orkat. Tack för att du ställt upp, dag som natt. Tack för att du hjälpte mig ur detta. Älskar dig idag, i morgon, för evigt. Tack till alla nära och kära som också funnits där med ett öra och avlastning. Framför allt tack mamma, Jennifer, mormor och Micke. Tack Hannah för att du alltid orkat lyssna och tack till dig Ellie för att du också alltid har ett öra över, älskar er allihopa! ♥ och tack till er som läser, era ord har jag tagit till mig med hela mitt hjärta. Går ofta tillbaka och läser era fina kommentarer. Ni är BÄST!

Åh jag blir ju alldeles tårögd av mina egna ord♥

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. chrystelles

    Jag är så glad för din skull, hinner inte alltid komentera men du ska vet att jag följer dig. Hoppas det går bra att sluta med tabletterna.

    Styrke kramar Chrystelle

  2. Melanie

    Hej! Först – vad underbart att du mår så mycket bättre nu!

    Du, jag tänkte höra en sak med dig eftersom ni också har Donkey. Tycker du att vagnen har börjat knarra och knaka? I chassit? Våran har, efter 3-4 mån som vi har använt den nu, börjat göra det väldigt mycket. Det är så sjukt irriterande och det spelar ingen roll om det är bara ett barn i eller båda. Tycker att man borde slippa sånt när man köper en så dyr vagn! Vad kan det bero på och har du märkt av något på din vagn?

  3. Ms. Single Mama

    Åh va härligt att du känner såhääär!:) får jag fråga vad din läkare skrivit ut till dig? Har själv fått piller på recept nu men är så himla tveksam till att några tabletter kan få upp mig över ytan…:/
    KRAM

  4. Rocktjejen

    Men vad skönt för dig! =)
    Gillar din blogg skarpt, så mig får du allt stå ut med ett tag till. ;)
    Hoppas alla dagar här efter blir fina med. :)

    Kramar om!

  5. Hannah E

    Tack för att du finns och för att du är du! Underbart att höra att du är påväg tillbaka! Puss! <3

  6. sandrasblogg

    Gud så skönt för dig att det känns bättre. Det måste kännas underbart att återfunnit glädjen och energin!!!

    Stor kram

  7. Sofie

    Vill först säga att jag är glad att höra att du känner dig så mycket bättre redan och även att du tror dig hittat din orsak! Så underbart för dig!
    MEN vill komma med en liten tanke om att även om du mår bättre så kan det vara bra att gå på medicinen runt 9-12 månader hävdade min läkare när jag tog medicin för att inte halka ner igen då man lätt kan göra det i början om man slutar för fort…

    MEN detta är självklart DITT och din läkares beslut :)

    Ser fram mot att få se dig lite mera på bloggen nu!
    Kram Sofie

  8. I Väntans Tider

    Vilket jättefint inlägg, texten till Staffan var jättefin och vad skönt att du känner att du är mogen till att sluta med medicinerna nu!
    Jag var hos Bm idag och måste byta mediciner eftersom dem jag har nu går ut i modersmjölken och jag vill amma…
    Vill sluta med mediciner när jag slutat amma och kommit in i mammalivet om jag mår bra vill säga :)

    Ha det gott!

stats