an awesome life about me

Mammas solstråle

Alltid lika go och glad, mammas solstråle ♥

Lo har utvecklas så mycket den senaste månaden. Hon har blivit så medveten och med. Hon har olika läten för olika saker som gör att vi förstår vad hon vill. Hon har till och med sagt mamma och pappa (pappa kom först). Hon lyser upp så fort hon får syn på Wilgot, stackars liten är så tålig haha. Storebror är inne i 3 års trotsen och tar ut det över sin lillasyster. Men hon är så fin lilla Lo, så lugn och snäll. Nöjdare tjej får man leta efter. Hon kan ligga i timmar och leka själv utan att säga ett knyst, nöjd med livet liksom.

Hon sover hela nätterna, äter i sömnen och vaknar väl någon gång för att hon tappat nappen. Den där nappen stoppar hon in själv numera och har gjort i ca 2 månader. Äter bra gör hon också. Smörgåsrån är det bästa hon vet :) Hon har lärt sig pincettgreppet också, duktiga lilla. Hon tar sig åt alla håll förutom framåt, just nu ålar hon bakåt. Springer runt i gåstolen och tjoar. Hon älskar att leka med allt som inte har en leksaksstämpel haha :) Tomma våtservetsspaket är det bästa hon vet, tokunge.

Tiden har gått så fort, vart har min lilla tjej tagit vägen? Jag förstår ingenting. Snart blir hon 7 månader, helt galet.

Hon och Wilgot är som dag och natt när dom var små, vad det gäller allt. Det är så himla mysigt att gå tillbaka och tänka på när W var bäsis. Åh mina älskade ungar ♥

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Cissi

  Spännande och kul att kunna jämföra så där… Man har ju en rätt tydlig bild över hur det är att ha bebis, men inte säkert att det blir samma igen… ;)

 2. Disiga.se | “A book of love”

  Hej jag är en av dem där ”hemliga” som brukar läsa din blogg men ännu inte kommenterat. Började läsa din blogg någon gång i början av feb/mars och tänkte nu att nej nu måste jag visa att jag är här och läser och ge dig lite feedback. Tycker du tar helt fantastiska foton och skriver på ett väldigt bra sätt som gör att man bara vill läsa mer och mer av det du skrivit. Att du sedan blandar familjeliv, småbarns liv med din vardag gör att även jag som inte har barn väljer att läsa hos dig. Keep on och håll huvudet högt….

 3. klara

  hon är så lik sin bror! :D Helt sjukt! Ska lbi kul att sen om det fortsätter så :)
  Kul att du är tillbaka och kommer börja blogga mer :)

stats