an awesome life about me

Ä L S K A R ♥


Wilgot med sin inte så smala mamma.


Andra promenaden med bugaboo donkey och jag är fortfarande lika kär! ♥ Helt galet nöjd!

Idag tog vi oss ut i det fina vädret för lite bus och handling. Vi sprang in på leksaksaffären och förbrukade Wilgots födelsedagspeng från farfar. Det blev en söt liten väska, en kråka (Wilgot älskar kråkor, jag är inte lika förtjust.) samt lite vattenfärger + penslar. Vi handlade lite gott till helgen och nu väntar bara en massa mys. Fick ju en glädjande överraskning i går då pappa S sa att han skulle vara ledig i helgen ♥

Vet ni? Idag slipper jag stå framför spisen, värsta lyxen. Pappa S ska ta sig an en kycklingwok med kokosmjölk.
Är det du eller någon annan som står för matlagningen hemma hos er?
Jag lagar mat 13 dagar av 14 typ. Dels för att jag oftast äter med Wilgot själv då S jobbar men även för att det är jag som kan allt (ha ha ha). Så när maken tar sig an något annat än pannkakor och köttfärssås så blir jag extra lycklig :D

Glöm inte att vara med och tävla, 2 tävlingar är igång. Ni finner dom i menyn :)

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Linnéa

  Det återstår väl å se vem som kommer laga mest mat när jag är hemma om dagarna och sambon jobbar, men jag har turen att ha en sambo som älskar att laga mat och som gärna testar nya rätter i köket. Men all bakning är det dock jag som står för.

 2. Mickis

  Förlåt om de låter taskigt men vagnen ser jävligt trång ut för din son han sitter exakt! Han kommer inte kunna sitta där länge! Du ser ju vart fötterna sitter och huvudet! Bugaboo e låga vid huvudet med! Onödigt

 3. Anna - Mamma till Vilgot och liten i magen.

  När jag är hemma med Vilgot på dagarna så är det jag som gör maten. Oftast väldigt fantasilöst! Men det går heller inte göra vad som helst till en liten kille med mjölkallergi.

  Annars är det sambon som lagar all mat när han är hemma. Jag är inte så kräsen med maten så det jag slänger ihop blir oftast misslyckat. Fast jag tycker det är ok ändå :-)

  Och superfin mage har du!!

 4. Carina

  Vagnen är super snygg och den ser ut att vara bäst när man har möjlighet att ha korgen där! Förstår att du är nöjd!

  Sv: Hahaha! Men din blogg kikar jag in i redan ju. ;)

 5. Emily & Melwin

  Jo jag tror det finns ett ställe i stan där man kan göra det faktiskt, elr ja dom säljer iaf dom andra buggavagnarna, så då borde dom sälja denna, så småningom iaf :) Finns nog en butik 30 mil bort som har också, men mina svärisar bor där så det ska vi nog kunna. Men det är ju bra att veta om det ens är ett alternativ :)

 6. Mamma Evelina

  Vad fina ni är, alla fyra! Du, magen, Wilgot och såklart buggan ;) Åh så fina dom är bugaboo syskonvagnarna. Helt klart den bästa och finaste utav alla syskonvagnar.

 7. Emily & Melwin

  Härligt att den verkar ha plats för att växa i då, vi har nu äntligen fått reda på att Melwin ska bli storebror i Slutet på juni/början av Juli om det går som vi vill, och då hade jag ju mer än gärna haft en sån där ;) Men fick höra att den var trång, vi har en urban jungle nu. Melwin väger lite mer än 12 kg och är 90 cm lång ganska precis, långsmal och man vill ju inte göra värsta missen :) Du får gärna skriva om hur den är att köra i snö sen! Bor dock lååångt upp i sverige med lite mer snö än er =)

 8. Michelle von Walden - Gravid! <3

  Här är de jag som lagar mat jämt, men min sambo jobbar oftast 09-18 och jag svälter om vi skulle börja laga mat efter att han kommer hem från jobbet. Sen går jag i skolan och slutar allra senast 16 så då blir de så att maten är klar strax efter att mannen är hemma.

  Sen uppskattar jag när han lagar mat också även om de inte blir så så ofta ;)

 9. Tove

  Åh, du är så snyggt gravid! Bara en liten kula på magen. Jättefin!
  I vår familj är det oftast jag som lagar mat. Jag tycker att det är roligt. Men min sambo är faktiskt den som både städar mest och oftast tar hand om tvätten;)
  Så jag är lyckligt lottad!
  Så spännande nu, snart snart kommer bebisen!

 10. Jessica

  Säkert, jag tror nog inte att det finns några "dåliga" briovagnar.. Som sagt, måste ju bli av med kombivagnen först.
  Ser att ni köpt den där Bugaboon, kollade faktiskt på en trailer på den, på Youtube. Rätt cool faktiskt, men aningens för många finesser för min del! Ha ha.
  Rätt dyr va? :)

 11. Fnulan

  Vilka fantastiska ögon!! Gudomligt att se! Jag lagar mat för det mesta men är min sambo hemma är det alltid han! Jag har tur för han storhandlar med, skönt att slippa….

 12. Elina

  Smal är du om man bortser från magen ;) väligt fin är du i din mage måste ju tilläggas. :)
  Har haft funderingar på den där vagnen, är den jätte bred när man har både sitt o ligg på?

 13. Emma Viklund

  Vagnen ser ju helt underbar ut :) Skönt att kunna ha barnen vänd mot sig och härligt med så stor shoppingkorg!! :) Den ser liksom inte så jättebred ut heller, hjulen ser jättebra ut… Gilla gilla!! :)

 14. Madde

  Ja det är riktigt roligt när statistiken ökar. Fast du räknas ju till en av storbloggarna så du har ju hög statistik ändå. ;)

  Ja jag förstår, kommer ni försöka er på något vändningsförsök? Haha ja eftersom vi själva har varit med om att vi fått fel kön sagt till oss på UL kommer jag själv aldrig att lita på att man får rätt svar längre inte fören barnet är ute. ;)

  Kram.

 15. Agnieszka-2barnsmorsan

  Oftast kommer jag hem före karln, hur det nu kan komma sig då vi båda jobbar i stan, och oftast slutar samtidigt men jag hämtar barnen på dagis…???!!!

  Men jag tar mig an maten typ direkt när vi kommer hem:)

stats