an awesome life about me

Agda 70?

Har ju fått en sisådär bra start på nya jobbet. Började med att jag paja foten, gick på kryckor och var lindad. Efter det så har jag hållt på att få ryggskott 3 gånger men har lyckas trycka tillbaka eländet. Så nu går jag bara och väntar på att det kommer igen och jag inte lyckas få tillbaka det. Det är ischias nerven som bråkar tror jag. Eller så är det något annat skoj. Nåväl, jag hoppas iaf att den håller tills jag fått tid hos kiropraktorn. Sen så glömde läkarn berättade för mig att jag skulle vila foten i 4 veckor (han trodde att jag hajade det själv) och helt omedvetandes så hoppade jag studsmatta på jobbet och vips så blev jag halt igen. Så när jag var tillbaka hos läkarn så fick jag stränga order om att vila ytterligare 4 veckor och om jag inte kunde det så fick det bli en sjukskrivning.

Så denna start med ett väldigt krävade jobb går liksom inte ihop. Men det är bara att försöka ta det lugnt och tänka en gång extra. Har alltid undrat VARFÖR jag alltid lyckas med allt? Alltid är det något. Har iallafall lyckats hålla mig frisk, peppar peppar.

Jag känner mig just nu som agda 70 med världens sämsta rygg. Eller vänta.. Höggravid var ordet! Känns som världens jäkla foglossning. Ajsing bajsing!

Imorgon tänkte jag berätta lite hur det går med nya boobsen!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Coquina

    Ajdå vad jobbigt att foten mår dåligt, hoppas den kryar på sig snart =) Kika gärna in på min matblogg och tävla i min nya Ib Laursen-tävling =)

  2. boosse

    Man kan ju ha ont av foglossning efter man har fött, det har jag. Kan inte ligga på rygg på golvet längre. Inte heller gympa, som jag pövade häromdan. Vid mycket ansträngning får jag sketaont. Hoppas det inte är det, för det lär ju inte försvinna.

  3. Elsa

    Hej! Säljer jättefina stickade converse och söta handgjorda mössor för små barn, besök min blogg för att se!:) Finns inte jättemycket kvar så först till kvarn!

stats