an awesome life about me

ÅH så irriterande!

Vet ni? När man väl sätter sig vid datorn och tänker- Yes vad roligt det ska bli att få bjuda på lite nya pics. Ja vad tror ni händer? JO man inser att man glömt kameran hemma hos mamma. BRA där! Jag som tänkte sätta mig och pilla på bilderna jag tog på lilla Lo häromdagen. De ända bilderna jag tagit på hela augusti (förutom med mobilen). Illa, men sant.

För att svara på lite frågor som kommit in så:

1. Jag har redan opererat mina boobies. Det gjorde jag på Laser & Estetik här i Stockholm. Patrik Höijer heter han som gjorde det på mig.

2. Sängkappat kommer från Ellos för er som undrat. Just nu kan vi ju inte använda den då vi köpt en större säng. :)

3. Inlägget om boobiesarna kommer så fort jag får hem kameran :)

Var det något mer? :) Jo vagninläggen kommer snart dom också! :D

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats