an awesome life about me

Andra gympasset!

Idag tog jag mig ner igen. Är så sjukt stolt över mig själv. Såhär långt har jag aldrig kommit med träningen förut. Har tröttnat efter 2 gånger och satt mig i soffan med godispåsen.

Nej detta känns väldigt bra ska jag tala om för er! 11 dagar utan cola, chips, bullar, kakor, godis och annat gottis. När hände det sist?! Aldrig!!

På mina fuskdagar har jag valt att äta smörgås med ost istället för att proppa i mig gottis. Sötsuget dämpar jag med cola Zero och det fungerar för mig.

Har nu kommit till instinkt att jag tränar för att få ett friskare liv och har slutat hetsa upp mig över vikten. Visst att jag vill gå ner och bli fit men huvudsaken är att jag motionerar!

Idag körde jag 5km (9,11min/km), hantlar på armarna, plankan (25×3) och stretch samt rullen :)

20140111-122918.jpg

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Nathalie 19 år och mamma till Neo

    Du är grym ska du veta!
    Nu när det är nytt år bestämde jag mig för att ta upp träningen igen och när jag sen läste att du också påbörjat din träning blev jag så peppad!! Både på instagram och här inne får man inspiration.

    Men jag undrar bara vad du äter? Har du bytt ut något eller tagit bort något som du inte åt innan? Jag har lite svårt med kosten, just med vad man ska äta och inte äta. Om du vill, så skulle det uppskattas med ett inlägg om kostvanor!
    Kramar!!!

stats