an awesome life about me

Äntligen min prins.

Äntligen en dag då jag slipper höra hans gråt när jag går utanför dörren. Äntligen en dag jag slipper längta ihjäl mig på jobbet. Äntligen en dag som jag får spendera med min lillälskling. Äntligen en dag jag faktiskt får träffa honom mer än 30 minuter.

Äntligen!

Jag har jobbat hela helgen med andra ord.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Emelie

    sv: Plutten då! Hoppas han får tillbaka aptiten ordentligt snart, han väger ju typ som Leon nu.. Eller Leon vägde 11,8 sist vi vägde honom, men det var ju ett tag sen nu. Han har visserligen haft mycket magsjuka och sånt på sistone, men han väger nog ändå över 12kg nu..

    Du är så duktig som jobbar så mycket! Förstår hur jobbigt det måste vara att va ifrån Wilgot så mycket.

stats