an awesome life about me

APPLE OF MY EYE – BARNVAGNSDYNA!

I veckan damp det ner ett paket från ELODIE DETAILS. Paket innehöll bland annat denna snygga barnvagnsdyna. Måste bara säga att den passade PERFEKT på vår vagn. Den drar inte heller åt sig någon smuts vilket är mer än underbart :)

AOME serien är en av mina favoriter som ni vet. Nu har jag barnvagnsdyna, regnskydd, haklapp och napp :) bara filten som fattas!

20140312-154303.jpg

20140312-154315.jpg

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Annelie

  Aha då förstår jag :) vad snällt av dem att ge dig den där! Jag hoppas att du inte tog illa upp, det var inte menat så utan bara en liten fundering :) ni har tur som får så himla mycket hjälp, alla förtjänar ett bra (iaf drägligt) liv och ni har haft en hemsk otur och jag hoppas för allt att det ordnar sig för er snart!

 2. Annelie

  Denise, jag menar inget illa med detta så missförstå mig rätt! Ni får hjälp med mat, kläder, möbler osv, men ändå så har du pengar till detta? :/ jag vill inte få det att verka som ett påhopp, men jag undrar bara hur det går ihop. Hoppas att ni mår bättre allihopa hemma och att eländet tar slut snart! Kram på dig!

  1. endenise

   SVAR: Jag skulle ALDRIG shoppa i detta läge. Har inte köpt någonting under denna period. Detta är en gåva från Elodie Details.

stats