an awesome life about me

Ärva kläder – Bra eller dåligt?

Hittade Wilgots gamla pippitröja undanlagd förra veckan och den passade Lo på pricken ♥ Wilgot hade den där hösten när han skulle fylla 1 haha :) Har inte alls sparat mycket kläder från W, bara några favoritplagg sådär. Det mesta var så slitet så det fick ryka och sen är dom helt olika i storlekarna så det Lo passade i somras var vinterkläder osv. Så det mesta är sålt på loppis faktiskt :)

Men idag har Loppan haft Wilgots gamla pippitröja och Wilgots gamla favoritbyxor – haremjeans:) Trollungen!

Brukar ni lägga undan kläder som ska ärvas?

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Erika

  Min dotter brukar få ärva en del kläder från hennes kusiner :) den ena är ett år äldre och dom är födda samma årstid så det är ganska perfekt. Sen har vi sparat de allra minsta bebiskläderna från dottern som vi vill ha kvar till nästa barn (när nu det blir). Sen kläder hon växt ur lämnar vi till hennes små kusiner istället :) orkar verkligen inte spara på allting, men ytterkläder sparar jag gärna.

 2. Thessinwonderland

  Jag har verkligen sparat aaaallllt från Savannah, haha. Frågan är vad som faktiskt kommer komma till användning sen….

 3. Mamman till L & L

  Jag brukar lägga undan kläder antingen för att ge till vår second-hand butik eller för att kommande trea ska få dem. Sen jag upptäckte Tradera har faktiskt nästan alla kläder jag köpt till barnen varit begagnade :)

 4. Mikaela

  Absolut! Men här sparas det nog fööör mycket istället. Varje plagg har ju så mkt minnen. Men som du skrev, är de slitna är det ju inge kul att spara, såklart:)

stats