an awesome life about me

Att ta igen sömn..

Idag vid 11.30 så somnade min kropp medan jag stod upp typ. La mig i sängen och vaknade inte förrän kl 18.30. Dom kallar mig den medvetslösa här och jag förstår värför. Jag är helt färdig. Somnade vid 6 imorse pga smärtorna och lite så har det vart i 2 veckor nu. Idag sa kroppen ifrån, välbehövligt.

Lite dumt att det var mitt på dagen.

Jag blir kvar här och det ska tas nya prover imorgon. Dom vill inte göra så mkt med min stackars kropp. Har blivit utsatt för det mesta på senaste tiden. Men får se om det blir något UL imorgon iaf. Han sa att jag inte kommer bli opererad idag iaf så jag fick äta och dricka.

Har just nu vätskebrist. Inatt gav dom mig 4 liter näringsdropp på 6 timmar och jag kissade en liiiiten skvätt efter det. Får inte i mig så mkt på egenhand då jag har noll aptit och illamående. Men idag har jag ätit mer än igår så det går väl framåt. Dock har jag ju blitt förkyld och som ni vet så har jag förkylningsastma. Att både vara täppt i näsan och i luftrören är inte det lättaste:P

Annars så är allt som igår. Är lite mer stark i kroppen så jag orkar gå lite mer. Har lite mindre ont i blindtarmen.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. kaffehörnan

  Hejsan

  Du är admin för gruppen Blogg Sverige

  Jag har en grupp som gjordes öppen igår kl 18,00 men står sluten fast den är öppen.

  Vissa kan hitta gruppen men ej vissa.
  Har du nåt tips vad som kan ha hänt

  Hoppas du kan bistå med hjälp

  Kram Krister / Kaffehörnan

  1. endenise

   sv kaffehörnan:

   Vet faktiskt inte. Gruppen måste vara öppen och sökbar, det är allt jag vet.
   Sen så måste personer söka på rätt ord.

stats