an awesome life about me

Baka baka liten kaka


Deeptalk med mormor ♥

Imorse när vi steg upp var det piskande snöstorm ute. Kände inte riktigt för att släpa ut barnen i det fruktansvärda väder som var just då. Med tanke på vad min lilla kropp orkar just nu så hade jag nog inte kommit så långt. Ringde Wilgot ledig och vi satt oss i soffan och mös. 1 timme senare var det strålande sol och klarblå himmel. Där satt ja och fnissade åt tanken på vad pedagogen tänkte om mitt samtal då jag ringde Wilgot ledig. Haha. Tokigt det kan bli! Någon annan som såg det knasiga väderomslaget?

Beslöt mig för att baka lite. Något snabbt, enkelt och gott – ungen behövde aktiveras. Det fick bli choklad muffins ala Denise. Dom blev super smarriga, men då jag glömde bort ugnen så blev det muffins istället för kladdigamuffins. Tur att det blev så och inte KOLamuffins.

Nu är jag trött på denna dag. Funderar på om ungarna har bildat en pakt mot sin stackars mor idag. Det får GÄRNA bli i morgon ♥ Idag har jag serverat Lo kaffe, så trött har jag vart haha. Nu ska jag gosa ner mig i soffan med min grinfjärt till dotter.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Sarah

  Åh vad fina era cupcakes blir :)
  Blir med sugen på att baka nu men min son är inte på humör så det lär väl inte ske..
  Hoppas ni får en fin fredag! :)

 2. Erica - Mamma till Alexander

  Sv: Haha, ja, jag har lite aggritioner som bildas efter några timmar på stan. tur att man kan ventilera sig på sin blogg så man inte blir knäpp på riktigt haha. Man måste ju hålla band på sig ändå:P

  Ja jag såg också det äckliga vädret som var imorse. STORA blöta snöflingor. Kollade på pappan som gick till jobbet genom förstret och tyckte faktiskt synd om honom haha. Sen sov vi frukost, höhö, och vaknade glatt överraskad till sooool:) Lycklig man blir av lite sol haha.

  Alltså jag vill också baka! Du är så duktig! riktigt ambitiös! superfint blir det!

  Kram!

 3. Sara

  Oj, det var superlängesen vi handlade på Willys! Beror nog mest på att Ica (Kvantum) ligger på gångavstånd och vi bara har två trasiga bilar. ;-) Maxi här hade nå "special" den här veckan att du bara behöver handla för 100:- för att få köpa ett paket blöjor för 69:-, fin deal tycker jag. :-D

  Över till nåt annat. Jag testade PhotoScape idag efter att jag såg ditt inlägg om det häromdagen. Vad brukar du ha för storlek när du fixar sånt där? Jag fick inte riktigt till det med det så körde bara på som det var typ. :-)

 4. Sandra

  INTE ok här sitter jag och är sötsugen så lägger du upp bilder på chockladmuffins haha! ;)

  Förstår att Lo är grinig om hon får kaffe! :D Hoppas morgondagen blir en bra dag! kram

 5. Angelica

  Tihi, vilket lustigt väderomslag då.. Här har vi haft sol hela dagen :) men jag förstår om du inte ville ge dig ut i det där ovädret=) smidigt att kunna ringa ett samtal och ha barnen hemma istället :) mysigt, men självklart behövs det aktiveras ;P
  mumsiga muffins! Du är så duktig. och fina blir dom också!:)

  Hoppas ni får en bättre morgondag.. Nu är det ju kväller så snart är morgondagen här!
  Hoppas på mysstund med grinfjärten ;)

  KRAMAR!!♥

stats