an awesome life about me

Barnens allsång på skansen

Idag har familjen kaos med hjärtligt sällskap gjort skansen osäkert. Skämt och sido men vi har haft en super mysig dag. Fick inbjudning till barnens allsång på skansen så vi passade på att dra med oss bästaste Hannah med familj. Wilgot tyckte showen var jätte rolig, i si så där 30 minuter. Ibland undrade jag vilka som skrattade mest, alla vuxna eller alla barn ;) Nåväl, Tobbe trollkarl var lika skojig som alltid. Efter allsången så gick vi runt skansen och efter 11 timmar utomhus utan vila så gav alla barn upp. Trötta som få är vi äntligen hemma. Mina fötter är förstörda och min trasiga handled värker som bara den men fasiken vad mysigt det var.

Tack Skansen för detta. Första gången man få stå på gästlistan på skansen, det börjar ta sig haha. Förlåt, men har fortfarande inte vant mig med alla dessa grejer man får som bloggare. :) Nåväl, tacksam är jag i alla fall :) Mer bilder kommer i morgon. NU BLIR DET  S O F F A N  !

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Lotta, Millebus o lillebror

    Det lät ju jättekul:) Stockholm är så bra på aktiviteter för barn! På sommaren kanske man blir lite sämre bloggare? Finns så mycket annat att göra och njuta av, man hinner inte läsa lika mycket heller, men vi tänker på er ialf;)
    Kram

stats