an awesome life about me

Barnvagnsträsket?

Känner ni igen det? Jag har då hamnat där. TROTS att jag har 2 helt nya vagnar här hemma. Syskonvagnen ska få nytt hem och sen har jag ju vår nya fina Crescent från Jollyroom.se. Men man kan ju faktiskt inte bara ha en vagn ;) Iof är jag väldigt nöjd med vår Compact då den verkligen har allt en sulky ska ha. Bästa viloläget, skönt gung, körglädje, gott om plats, känns stabil, bra fjädring, lagom korg, mjuk klädsel mm.

Men vill ju såklart ha en med svängbart framtill.

VAD HAR NI FÖR VAGNAR? Kom med tips vetja :D Hur många vagnar har ni haft sammanlagt? Vi har haft 7st hittills (:

När vi ändå pratar om Jollyroom så såg jag att det hade 10% på allt där inne, till och med på nedsatta varor. Kanske är det nu man ska slå till? Haha :D Nåväl! Har jobbat som en tok dessa dagar, därav den kassa uppdatreringen. Finns liksom inget att säga och jobbet kan jag ju inte skriva om. Trotsen fortsätter, ungarna triggar varandra, jätte kul! Men oj vad jag har saknat mina små troll idag. Har inte gosat med dom på hela dagen och får inte göra det fören i morgon bitti :( huhu. Den som väntar på något gott…

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Frida

  Vår son åker runt i en Baby Jogger City Versa GT. Vi är väldigt nöjda med den så här långt.

  Vi köpte en Emmaljunga City Cross med både ligg och sittdel innan han föddes men nu när han redan vill sitta upp i vagnen endast 6 mån gammal så är City Cross för stor och har för dåligt stöd.

 2. Coquina

  Vi med son på 2 år har en bugaboo cameleon och en Baby jogger city mini. Vi använder city mini oftast under sommarmånaderna då den är så smidig och lätt. Vintertid använder vi cameleon. Nöjd med båda! Kika gärna in på min matblogg och tävla i min nya tävling =)

 3. Lorelai - Mamma till Nathalie & Elias

  För nuvarande har vi en phil and teds sport som syskonvagn, en brio go (loove it) och en carena sulky.

  Men vi har även haft följande –
  brio duo
  brio combi
  babytravel dublin
  babytravel amsterdam
  emmaljunga nitro city

  Jag vill ha – basson syskonvagn eller babyjogger syskonvagn
  och gärna en brio spin!!

  Men min man halshugger mig om jag nämner en till vagn så jag hejar på att någon av dem vi har går sönder haha

  ha en bra kväll!

 4. Emma

  Vi får snart hem, nr18 en Easywalker June :)
  Dottern blev 18månader i förrgår haha
  Men tro inte att vi bytt varje månad, första vagnen vi hade hade vi i nåstan exakt 4månader xD
  haft flera samtidigt också :

  DU kanske ska beställa reflexerna från barnvagnsgruppen? ;)

 5. Yohanna - mamma till 2 :)

  Snacka om det!! Vi har en Mountain Buggy Duet (syskonvagn) som är kanonbra på jättemånga sätt – men den är STOR i bagaget och skitjobbig och typ omöjlig för mig att lyfta i och ur pga min kassa rygg.. Så nu jagar jag smidig singelvagn för lillen framför allt.. å då ska den vara shoppingvagn typ.. dvs. inte den man drar ut när man ska gå långpromenad utan en som är lätt i- och ur bilen, osv.. Jaha, då ska man ut på marknaden igen.. Men vad gör jag då med vagnen vi hade till lillan innan – vår Babytravel Amsterdam sulky? Suck.. Å så har vi en pytteliten paraplyvagn som vi hade i Thailand i vintras, köpt på Gekås för typ 200kr ;) Men den får kvarstå till om vi reser igen.. eller NÄR vi reser igen.. Ja alltså 3 vagnar hemma nu, men ska troligen sälja Babytraveln och köpa en Quinny Buss Xtra som det ser ut nu..

 6. Sofie

  Ha ha ha,.., vi e oxå uppe i 7 vagnar som har funnits hos oss och fler lär det bli!!! :)
  Älskar vår baby jogger city men förstår att den inte funkade rent praktiskt hemma hos er. Vad synd!
  Annars har vi en Teutonia S3 som singel. Tyvärr är den för ostabil då den lätt tippar om framhjulet är vinklat fel och barnet hänger ut ifrån vagnen…
  Har även en gammal hemmaljunga som en sovvagn på dagis just nu ;)
  Är oxå nyfiken på vilka vagnar folk tipsar om då vi snart ska byta till en singelvagn men det lutar självklart till en BJ :)
  Kram Sofie

 7. Caroline Andersson - mamma till Elias

  Vi har 3st vagnar men använder bara en, först köpte vi en carena medan jag var gravid som var helt värdelös och står som extra vagn hos sonens farfar nu. Men vi insåg redan när vi hämtade vagnen att det inte var något för oss så vi köpte även en emmaljunga duo edge med både ligg och sittdel, men den var alldeles för tung för mig att släpa upp för trapporna flera gånger om dagen. Elias ville sitta upp i vagnen ganska tidigt och sen ville han titta på allt runt omkring så då köpte vi en emmaljunga scooter S som har svängbara framhjul och den är vi super nöjd med, ända nackdelen är att vagnen är för lätt så packar man för mycket i skötväskan blir vagnen baktung och kan välta, men det löste vi enkelt genom att köpa tyngder från allt för föräldrar som man sätter på vagnen :)

 8. johanna

  Vi kör också Cresent Compact, vi är jätte nöjda med den. Vi köpte den till sonen förra sommaren, men nu är det mest lilltjejen som använder den. Den har vi i bilen när vi åker iväg nånstans, här hemma kör vi Emmaljunga Duo Combi edge. Vi är jätte nöjda med den vagnen, men den är så stor och klumpig när man bara ska in till stan eller iväg på nått så efter vi bytte till sittdelen har det blivit en hemma vagn.
  Vi har haft 4 vagnar, varav 2 har vi kvar :)
  Hade det bara funnits mera pengar hade jag gärna bytt vagn ofta för jag älskar verkligen att kika på vagnar :)

 9. jessa

  Finns bara en supersmidig vagn. Babyjogger city mini. fullt liggläge, fälls ihop med en hand, tar minimalt med plats och du kan skala av hela klädseln inkl suflett och köra i tvättmaskinen. sufletten täcker dessutom snudd på hela vagnen. tycker sittvagn
  ssufletter överlag är alldeles för korta och skymmer dåligt, men den här är fantastisk.

stats