an awesome life about me

Bättre sent än aldrig ♥

Ligger lite efter i bloggandet så här får ni några foton från igår på mina fina. Blev en lugn dag hemma med en hel del lego. Gammo kom över på eftermiddagen och lagade korvsoppa och den var himmelskt god vill jag säga. Lagom tills hon hade gått så började Loppans kvällsskrik och det blev ingen egentid för mama. Det märks idag vill jag lova, har nog 20 sidor kommenterer som ligger och väntar på att godkännas. Dom får nog ligga ett tag till då jag vet varken ut eller in idag.

Gårdagens bästa var i alla fall Loppans skratt ♥

Super kul att några har sett oss i tidningen idag :)
Har inte fått tidiningen själv ännu så jag kan inte yttra mig om det som står men den dyker väl upp i dagarna. Till er som inte får hem Vi föräldrar i brevlådan så kommer den ut 1 mars i butik!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Sofie - Mamma till två små

  Ni var så fina så i tidningen. Blev helt paff när jag bläddra lite löst mellan matlagningen och fick se ngra jag kände igen. Jättekul! :) Kunde jag visa gubben och han kunde fatta vilka ni är!

  Blev sånt super peppad av inslaget om er. Vill oxå bli sån lekmamma.. Måste bli bättre på att vara med barnen och gå ut och hitta på saker… :)

 2. Ika

  Vilka fantastiska bilder!
  Väntar själv på att få hem min tidning :)

  Fantastisk blogg förresten, hittade hit via blogg.se hemsida :)

 3. Kristin-mamma till Milo

  Öppnade nyss Viiföräldratidningen som kom hem i lådan och där var ju ni :)! Trevlig artikel och man känner igen sig i er. Vi är också unga och gällande ålder så känner iallafall vi att vi nog orkar mer nu än vad vi hade gjort om 15 år!

  Ha en mysig kväll! Kramis :)

 4. Marie

  Tsssi min sambo sitter brevid mg här nu och såg den första bilden du har i inlägget här, han fick en söt blick och sa, så oerhööööört söt =D

 5. Sandra

  Sv: haha tack! kände mig som en stor flodhäst:P Tycker alltid att alla andra är så otroligt vackra när de är gravida men inte jag själv :P

  När jag fick hem tidningen idag och slog upp så tänkte: Fan vad jag känner igen dem, tog ett tag att koppla :) Seg! :P

 6. Yohanna

  Jasså, då ska jag hålla utkik efter er minsann!!! :) :)
  Svar: Oj, haha.. då har han bestämt sig själv att 18 är läggetid :) hihi.. då får ni nog härda ut tills han blir tonåring – då kanske han tar sovmornar igen ;) haha.. Ungefär så tänker vi.. vår plutta är också morgonpigg..

 7. Marie

  tack =D roligt att du uppskatta =D. Men jag kan också ha många inlägg att läsa på blogglovin, eller kommentarer att svara på. Men ibland får man helt enkelt låta bli att svara på vissa. Men 20sidor, det har jag nog inte haft, skratt

  Ohh mysigt med kompisbesök som gör god mat, samt sså härliga bilder

 8. Angelica

  Det är inte alltid lätt att hinna med bloggandet tyvärr..
  Men det gööör inget :) Väntar gärna hur länge som helst på dina inlägg, bara du bloggar någongång :) hihih..

  Härliga foton på dom fina småttingarna :)
  Och så underbart att hon börjat skratta högt lilla loppan!! Fort det går. :)

  STOR kram!

stats