an awesome life about me

Beställt en ny overall

När vi gick och handlade idag så åkte overallerna på. Konstaterade i höstas att båda barnen kunde ha sina i år igen. Men tjii fick vi. Loppan har växt dom cm som fanns kvar. Så vi fick beställa en ny iaf. Blev en didriksson, ett säkert kort ! Någon som haft denna? Har ni något att säga om den?

20131130-220539.jpg

Har haft en mysig dag tillsammans med min lilla familj idag. Vi har städat, tvättat, handlat, ätit en god soppa och Wilgot fick lite lördagsgott medan jag och Lo tog ett bad. Nu sover di små sedan länge och jag ska strax göra detsamma! Hoppas ni har haft en mysdag ni med! Puss&kram

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Johanna - mamma till 3

    Denisen!:) Jag ger dig en Award. Vet att ´du fått en förr men jag läser inte så jäkla många bloggar och din är en av dom jag läser så därför nominerar jag dig.. (och för att jag har skrivit så grymma frågor som jag vill ha din åsikt på) ;)

    stor kram

stats