an awesome life about me

Betala bröstförstoringen – CHECK!

UNBELIEVABLE! Nu är det verkligen nära!! Känns skönt att allt är betalt och klart inför den stora dagen.

Fick ett lugnande mail av min kirurg idag. OM det skulle vara så att det skulle bli några komplikationer efter OPn så kommer kliniken stå för hela kalaset. Detta är något som oroat mig då det är så himla olika fån klinik till klinik. Vissa får stå för hela summan själv, andra får betala hälften osv. Det är ju alltid en trygghet i sig att man vet ifall det sker något så slipper man punga summan igen.

Känns verkligen som jag gjort världens bästa val av klinik ♥ Sorry om ni tycker det blir för mycket bröstsnack. Men det är det enda som cirkulerar i min hjärna just nu haha. Som sagt..boooobs boobs booooobs! ;)

Skulle ni uppskatta om jag mobilbloggade direkt från kliniken förresten?

Angående BLOGLOVIN så har jag inte fått hjälp av dom än. Väntar fortfarande på svar och det är otroligt frustrerande ska jag säga. Dom ska nämligen flytta över alla följare till en och samma adress så min blogg kan komma upp i flödet igen. MEN det går inte så snabbt som jag hoppats. Som jag sa förut så behöver ni inte följa om bloggen utan det är detta dom ska fixa. Håll ut kära vänner!

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. boosse

  Vad skönt att veta att om det skulle uppstå någonting så behöver inte du tänka på det, inte ekonomiskt i alla fall. Nu närmar det sig, spännande!

 2. Catrin

  oj nu pluppar alla inlägg di skrivit de sneaste dagarna upp på en gång, har saknat det =)

  Skulle vara super uppåskattat om du nu orkar mobilblogga från kliniken. Så vi kan hålla koll på att allt är okej! =)

 3. hannarunesdotter

  Gud så skönt för dig att det börjar närma sig! :)

  vad roligt att du hittat hit till vimedbarn och att vi börjar bli lite flera här inne nu. :)

  Vore jättekul om du kunde/orkade mobilblogga om operationen sen. Jag ska själv göra en operation om några år, efter alla barn. :) Kram!

 4. tessan

  åhå, kan du inte snälla säga vilken klinik du har valt? bara till mig (A). allt du skriver om den låter så himla bra och jag har verkligen svårt att hitta en klinik jag vill gå till :S lycka till när det är dags!

 5. hanna

  hej jag undrar bara vilken klinik du har valt att operera dig på.
  Du kanske skrivit det innan men jag jag kom precis in på din blogg för första gången.
  Hade varit kul om du svarade då jag är också funderar på detta och vill veta vilka kliniker som är bra osv…
  tack på förhand

 6. Emma

  JA, mobilblogga du! det skulle vara jätteintressant att få läsa om operationen. Du beskriver allt på ett sånt ärligt sätt, jag kommer absolut att läsa! hoppas dessa 4 dagar går fooort :)

 7. Yohanna

  Kan du inte göra en video om hur du blev toppbloggare? Från start – hur du började blogga – när det vände från 10 läsare om dagen till HUNDRATALS och nu TUSENTALS antagligen…???? Vore jättekul!!!

 8. Yohanna

  Hahaha.. vaddå ”my mind set on it” ;) Du, galet mkt pengar… hoppas varenda öre ska göra det värt och bli toppenbra på dej!!! Håller såååå tummarna.

stats