an awesome life about me

Bilder på min kropp – 70.5kg!

Här kommer ett par riktigt jobbiga bilder. Gillar dom inte alls, vill inte se dom och när jag väl ser dom så avskyr jag det jag ser. Men någonstans tror jag att jag behöver lägga ut dessa för att peppa mig själv. Egentligen borde jag klistra fast dom i pannan på mig själv. Men here we go – kroppens utseende just nu. 70.5 pannor och jävligt mycket fett. Här ser man även att mina magmuskler är delade. Kommer alltid få leva med en putmage!

:( fan vad illa det känns! Vidrigt..

Usch usch! Hoppas nästa omgång bilder (om 1 månad) känner bättre!!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Dina

  Hej!
  Hittade din blogg via Facebook idag, läste om Wilgot, vilken kämpe, jag hoppas det ska bli bättre snart!!
  När du har tid och ork att svara, ville jag bara fraga hur du menar med att man ser att dina magmuskler är delade och att du alltid kommer fa leva med putmage..
  Jag har själv putmage hur smal jag än är och detta fenomen fascinerar mig än.. Men har det med magmusklerna att göra ocksa? Och var/hur ser du att de är delade? Pa framsidan eller i profil?
  Vara magar ser nästan precis likadana ut! :)

  Krya pa er och fortsätt kämpa !

 2. Victoria

  Jag har precis börjat läsa om ”mammamage” på nätet. Det jag har fått reda på, som du kanske redan vet, är att man bör vänta med sit-ups och vissa säger även plankan tills man stäkt de inre magmusklerna tillräckligt. Det finns en app som heter mammamage av Katarina Woxnerud som jag tänkte testa. Man ska ju tydligen kunna träna ihop även väldigt delade muskler till en viss del i alla fall.

  Lycka till med träningen! Du verkar vara på rätt.

 3. Michelle - i väntan på en prinsessa

  Du är superfin, modigt av dig att våga lägga upp dessa bilder :-) kram och all lycka till

 4. Felicia Cardell

  Härlig att du vågar visa upp din vackra mammakropp! Det har jag också gjort på min blogg. :) Nu känner jag mig inte ensam längre med att ha bristningar och putmage. Tack för att du vågar vara ärlig :)

 5. Josephinewestling - Mamma till Vira & Milly.

  jag vet hur det känns med att lägga ut bilder. Det gjorde jag tidigare. en före och efter bild efter jag tränat 3 månader i somras.
  Nu är jag här igen och ska börja eller fortsätta igen.. Men det tar ett tag innan man märker skillnad och ser något..
  jag är glad att näste vecka börjar träningen igen som jag äntligen kom in i så blir det jullov. suck. haha.. å nu har man ju inte precis inte ätit något under julen och verkligen inte rört på mig.. så ja allt är tillbaka typ igen..

  men jag kan säga att jag ser värre ut i min kropp. Så då kan det kännas lite bättre för dig ;)
  vi får kämpa tillsammans gumman!!

 6. Yohannas.se

  Det enda jag ser är: Muskler skulle göra den där kroppen!! Men jag förstår veeerkligen din känsla. Men har du fått bedömt att dina magmuskler verkligen ännu är så delade som det känns? De ser inte delade ut, de ser bara jätteotränade ut, precis som mina. Så fort jag slarvar med pilates och core så åker magen ut enoormt mkt. Å så fett på det också såklart om jag säger så :( Jag tror du kan få in din mage rejält utifrån det där, jag tror på förändring !!!

 7. Nannica

  Detta skriver jag inte för att vara snäll eller vara ”anti bantning”. Det är viktigt att man mår bra, både fysiskt och psykiskt, att man är nöjd med sig själv.

  Men min åsikt om din kropp är att, av det jag ser, så är du jättevacker.

  Magen kommer aldrig bli sig lik igen, för att du har 2 underbara barn, det är något helt fantastiskt!

 8. reginabellini

  GUUUD VAD DU ÄR MODIG som vågar lägga upp dessa utlämnande bilder! Bara det bör du ju vara helt otroligt stolt över! Förstår precis hur du känner även om du i mina ögon absolut ser väldigt välmående och fin ut!
  Man är alltid sin egen största kritiker och du har ju förmodligen en målbild som du vill se ut!

  Lycka till med allt! :)

stats