an awesome life about me

Blindtarmen har växt och magen jobbar fel

20140224-144632.jpg

Har precis kommit tillbaka efter ett ultraljud. Undersökningen visade att min blindtarm (bihanget) har växt 1 cm sen sist, några dagar sen. 1 cm på något sånt litet är ganska mkt enligt mig själv. Han såg även att min tunntarm nu är full av innehåll som åker fram och tillbaka. Grovtarmen är fortfarande proppad.

Jag hoppas att läkarna göt något nu. För jag står inte ut mer snart. Har haft ont i 17 jävla dagar. Det är fan ILLA. Önskar att dom tar blindisen nu och tömmer magen på mig. Nu är jag trött!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats