an awesome life about me

BM BESÖKET

BM besök v16-17, antingen 15+5 eller 16+4.

Har alltså gått ner 1kg sen v13, icke bra. Men det var ganska väntat eftersom att jag har det så pass svårt med maten. Men det är bara att kämpa. BM ville att jag skulle äta någonting 1gång/timme. Hur det nu ska gå.. Hur jag mår hänger ihop med maten, en ond cirkel. Blodsocker ner, blodsocker upp, blodsocker ner. Huvudvärk dit och yrsel hit. Hörde bebisens hjärta slå idag, första gången. Så mysigt! Han kickade på micken precis som sin storebror. Ja, det är en han, jag känner det in i venerna! :) Hjärtat slog som en flicka men det gjorde Wilgots också. Inga prover togs idag.
Nästa besök är om 2 månader, längtar redan ♥
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Yohanna

  Men alltså nu måste jag nyfiket fråga och du svarar BARA om du vill. Hur lång är du? Jag tycker du är såååååååå smal så jag trodde du vägde typ 50-55kg??? Jag blir lite glad när jag ser att folk väger "normalt" nämligen :) (jag är 173cm och väger 62-63kg) Kul att du fick lyssna på hjärtat så tidigt, mysigt!!! När får ni UL ungefär? Ska ni kolla kön? Gjorde ni det sist?

 2. Grynet

  Hej denisefiis!(moget, jag vet)
  Jätte grattis till er alla tre till tillskottet i familjen! Måste kännas helt galet!
  Jag har en liten fråga, när jag själv går runt i "skaffa tvåan"-tankar så får jag lite panik. Graviditeten med Vidar var oförskämt lätt och bebistiden ska vi inte ens tala om, ungen sov jämnt och var aldrig ledsen. Men däremot vet jag att Wilgot hade det lite jobbigt i början innan ni fick ordning på allergin etc. Jag känner lite såhär "jag kan inte ha samma tur igen, tänk om jag får graviditeten from hell med hemorojder stora som kokosnötter dag 1!" eller att bebisen har kolik och allt annat ett spädbarn kan ha. Ja du förstår nog min tanke, har du tänkt så långt än och hur känner du inför det? Nu har du i och för sig lite kött på benen efter Wilgot men kan man stålsätta sig så innan?
  ja jag är lite nyfiken helt enkelt :)
  Hare bra
  Kram!

 3. Hannele - mamma till 2 prinsar

  USch! Stackarn! :( det där matlusten hade jag inte med Kevin heller..spydde som en gris och försökte trycka i mig små saker som tex frukt, yoghurt, fil osv..men otrolig nog så gick jag aldrig ner i vikt fast jag åt så lite typ hela tiden och kräktes typ hela tiden ändå..men försök äta små saker som frukt och sånt vet ja..kanske inte är en höjdare på att tipsa men min bm sa till mig att det är bättre att äta små saker hela tiden när man mår illa, har ingen aptit osv :) Testa knäckebröd på morgonen sägs det att det hjälper iaf..mene att ja finns ju åktabletter mot illamående med som jag käkade med Albin för att efter graviditeten med Kevin så klarade jag inte av att må ens lite illa osv.

  Skickar massa kramar så att du får tillbaka din matlust igen :D

 4. alexandra mamma till tove

  jag tror inte det är så farligt att gå ner i vikt så här tidigt i graviditeten..

  jag var hos bm på inskrivning i måndags och fick se den lille där inne..
  och jag hade gått ner 3 kg sen jag fick reda på att jag var gravid.. och min bm sa inget om det..

  hoppas du får tillbaka matlusten snart..
  kram

 5. hanna b

  Har du varit på RUL än? Vilken vecka är du i nu? Conrads hjärta slog också som på en tjej, men jag kände också att det var en pojke. Ska ni tjuvkika på ultraljudet? :)

stats