an awesome life about me

Bokrea

Råkade springa på en bokrea i affären idag och givetvis så kunde jag inte hålla mig från att fynda haha. Hittade 3st bakböcker för under 100kr, inte illa va? Det är dessutom 3st böcker med bilder för varje recept, alltid bra då man är nybörjare i bakstugan. Man vill ju gärna att ens muffin ska se ut som en muffin och inte en bulle. Nu ska jag banne mig bli en riktig bullmamma, som jag längtat! Om någon sitter inne med värsta braiga bakboken så hojta! :) Tips är så välkommet!

Vad har ni för bakböcker? Någon favorit?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Jasmine

  Åh, roligt för dig att du lyckades fynda så fina böcker. Du verkar ju dessutom ha talang för att baka, av vad jag har sett i dina senaste inlägg. :)
  Kram

 2. Marie

  Älskar bokrea :) Det måste vara recept i kökböcker, man äter ju en del med ögonen och man vill att det ska se gott ut :) Lycka till med bakandet! kram

 3. Ann-Helen

  Då vill vi självklart ha en lite utvärdering av böckerna när du bakat en massa smaskigt! Eller så får du skicka godsakerna på posten så vi får utvärdera själva, det funkar också?! ;)

 4. Sandra

  åhh,, jag måste också kika in på bokhandeln å spana in bokrean :) Det är så roligt med böcker.. Har dock inte hittat någon favvobakbok ännu,, kasnke gör det nu på rean :D

 5. Martina

  hej hoppas allt är bra med dig, hjälp missat helt att du har en till knodd, grattis ! :) super söta båda två !
  tyvär har jag inga boktips dock undrar jag vart det är du köpt dina böcker
  kram

 6. Annalina

  Jag är ju en såndär tråkig typ som inte gillar kakor, muffins, bakelser, cup cakes ja efterrätter överhuvudtaget – men jag tycker att "Leila bakar" hennes böcker ser alltid så fina ut fyllda med fina bilder :) haha inte mycket till tips, men ändå!

 7. Erika

  Jaha, visste inte att det inte gick att kommentera om man skrev från Mob:( jag som alltid skriver från mobilen, från deras app. Men provade nu från nätet på mobilen och tror nog att det går nu:)?!
  Tack för att du sa <3

 8. Vicki

  Boken 1 smet 100 muffins har jag också. Dock inte så nöjd då måtten inte anges i dl utan gram… :( Köpte en från Lagerhaus som är superbra.

 9. tina

  jag har en jättebra "1001 cupcakes, kakor och andra förföriska frestelser" ;)

  har inte hunnit testa så många än men det finns massa gott med flera enkla recept som inte är så dyra heller!

 10. Lorelai - Mamma till Nathalie & Elias

  Mina favoriter är:
  A piece of cake och Hello cupcake av Leila Lindholm

  Vinterns söta : ännu fler frestelser från författarna till två systrars söta
  Sommarens söta : 180 recept för soliga och regniga dagar av Lisa Eisenman Frisk, Monica Eisenman

  Dessa 4 böcker är mina favoriter :D

 11. Nikita

  Ja skulle välja ett par jeans .. Ns jeansen är dem bästa som finns!
  Å välj den strl w har nu då dem är rejäla i strl.
  Dem nya från denna kollektion är Jättefina dem Albin har, kolla under barnkläder Albin i min blogg .. Minns ej va dem hette :-)

 12. Nikita

  Ja skulle välja ett par jeans .. Ns jeansen är dem bästa som finns!
  Å välj den strl w har nu då dem är rejäla i strl.
  Dem nya från denna kollektion är Jättefina dem Albin har, kolla under barnkläder Albin i min blogg .. Minns ej va dem hette :-)

 13. Sofie

  Mina favvo kokböcker är Leilas alla samt två systras söta och alla de andra som de har gjort! Typisk amerikanskt o maffigt! de heter Eiseman som gjort den sista…
  Ja vi jublar inte precis här hemma över mannens jobb men vad gör man, bara att gilla läget även om jag har Jätte svårt med det måste jag erkänna. Känns lite som jag lever ett ensammammaliv :(
  Ha en fin kväll!
  Imorgon ska jag oxå iväg o leta reaböcker fynd :)

 14. Fia

  Svar: flera dagar försent!
  Tack så mycket för din kommentar! Det känns en aning overkligt att det bara är 10 veckor kvar, de 30 första har gått otroligt fort, hur fort går då inte dessa!

stats