an awesome life about me

Boobs, booooobs, booooooooobs!Jag är uppslukad i min egna lilla boobsvärld.
Vad jag än gör så tänker jag booobs boobs booobs. Älskling, kan du sätta på lite boobs? Nej jag menade kaffe.. Älskling, jag går och badar mina booobs..eller jag menar jag går och badar..Vad ska vi äta? Boobsbullar med booopatis och booobsås? Varje gång jag går förbi spegeln måste jag ställa mig och säga ”snart jävlar är ni borta, hahaha” och sen klämmer jag åt dom tomma påsarna och går leendes därifrån. Varje gång jag sätter mig vid datorn så slutar det med att jag kollar in bröstbilder.. Boobs hit och booooooooobs dit. Jag somnar med ordet bröst på kvällarna och vaknar och tänker… ja snart är det dax för nya tuttisar..

Boobs..det är det ända jag tänker just nu. Har nog sett varenda före & efterbild som finns på internet. Jag sett ett 100tals filmer om booobies. Stackars min kirurg som tvingas svara på alla tusentals frågor jag har.

Tro det eller ej men jag har ångrat mig igen.. Det blir runda implantat iaf. Har fortfarande inte bestämt mig för storlek än. Fick en smärre chock när jag fick konstaterat att 450g är inte lika mycket som 450cc (dom flesta skriver i cc). Utan mina 450g som jag tänkt lägga in blir omkring 500cc och det är ju AP STORT. Men samtidigt har jag en ganska bred bröstkorg och är ganska så lång så det behöver inte bli stort på mig. Gosh gosh, hur ska man kunna ta ett beslut? En jävla soppa är vad det är haha.

Har gått och känt på alla bhar på lindex.. Kollat in storlekar som D, DD, E..caaaaant believe att jag ska bära upp dessa sen? Big boobi..booooobs…boooooooobiii, tuttar, bröst.. Jag ska bära dom, herre min skapare vad jag längtar!! Tänk att JAG DENISE HÖGSTRÖM ska kunna bära upp en BH för första gången i mitt liv…ooooh my BOOOOOOBI. Det får bli mitt nya ”oh my god” ;)

Kärlek åt BRÖST!

15 dagar och 12 timmar kvar tills jag har tid för OP. Det närmar sig..

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Amanda

  Hej! Jag har opererat brösten två ggr första gången la jag i 300cc mellan profil runda implantat och ville ha större men kirurgen avrådde mig för att han trodde det skulle bli för stort jag lyssnade på honom och direkt efter operatonen när jag vaknade så var det inte den skillnadensom jag hade velat ha, så jag var jätte ledsen så ett år senare la jag in 480cc high profil runda implantat och är super nöjd. Tänk inte så mycket på hur stort det låter eller på bh utan tänk hur stora du vill ha de när du inte har någon bh eller bikini. Jag hade 75b innan och nu har jag 75d så det jag menar är att 480cc låter så stort men det är inte det, skulle lätt ha lagt in lite mer. Allla mina vänner har opererat sig och alla säger samma sak att det skulle lagt in lite till. De är större och fastare första året innan de lagt dig till "rätta". Sen har det ju med vikt och längd att göra också jag är 169cm och väger 54. Så är man kanske mindre än mig så kanske 480cc blir stort men är man lång eller kurvig så är 480cc litet. Ville bara ge dig lite tips eftersom det är mycket pengar man betalar så tänk alltid lite större än du tänkt dig ;) Lycka till med allt!

 2. Emma - Mamma till två

  Det närmar sig nu! :) Förstår att det är det här som tar upp större delen av din vakna tid just nu! :)

  Ett tips bara.. Jag har stora bröst och har en ganska ovanlig storlek och det gör att jag inte kan köpa BH vart som helst och det sörjer jag. Jag kan inte köpa mig en chockrosa för att det är kul och livar upp lite eftersom de BHar som jag måste köpa springer lös på ca 400-700 kr. Och då köper jag ju gärna praktiskt, svart, vit och hudfärgat. Inte så kul… Något att ha i bakhuvudet när du väljer storlek tänkte jag..

 3. MalofTheGeek

  Åh! Jag är så himla avundsjuk på att du ska få större bröst! Jag själv skäms så över mina.. Jag längtar sååååå tills jag fyller 18 och då ska jag äntligen göra en bröstförstoring! Galentjejsomlängtar.se

 4. Phoobia

  Jag har själv förstorat brösten, men nu efter graviditeten och 30kgs viktuppgång är de inte alls sig lika. Så jag kommer nog göra vid/göra om dom när jag fått mitt andra barn.

  En sak kan jag säga, att operera mina bröst va det bästa jag gjort!

  Lycka till! Kram / Elin

 5. Malin - Mamma till Alice & Lowe

  Hahah ska vi byta! :P Fy fan nu när jag är preggo så ångrar man lite att man gjorde så "stora" meeeen det lär jag inte göra så fort mjölken är borta :P Jag älskar mina bröööst, innan jag blev gravid hade jag D, nu har jag ingen bh alls för dom får knappt plats :P

  KRAAAM

 6. Elina

  Haha man kan ju bara skratta lite åt ditt inlägg, boobs boobs :D Ne men vad skönt att du känner dig så glad över detta, du ska trivas med dig själv och det kommer nog bli skiiit snyggt. Lite avis ^^

 7. julia Bengtsson

  Men om du "bara vill kunna fylla ut en bh" räcker det väl gott o val med storlek B eller C, som är lite mer normalstort än D eller E? De kommer ju se väldigt fejk ut om du tar så stora när du är så smal samt valde runda implantat! Hur har ni förresten råd med detta, när ni för ett par månader sedan inte hade pengar till mat och fick mat via MatHem? Samt vad hände med "du är världens bästa du" och att du hade accepterat din kropp och att du var nöjd med dig sj?

 8. mia

  jättemodigt och ett klokt beslut av dig.
  jag tycker personligen att b eller liten c kupa är som finaste, när det är diskret snyggt. Hoppas din operation går jättebra. jättefin blogg har du. kraam.

 9. Sandra

  Ja bara undrar hur ni har råd me brösten? Fick du hjälp av landstinget? Har nämligen hört att man kan få de om man mår väldigt dåligt över sina bröst. Ja e själv bestämd på att göra mina, men de dröjer ngr år innan vi sparat ihop typ 50 lax…

 10. Ingrid - Mamma till Zelda

  Jag tycker att du är superfin som du är, men förstår att du är glad över den stundande operationen! Huvudsaken är ju att man är nöjd med sig själv :) Lycka till, och hoppas det kommer gå bra! KRAM!

 11. Anonym

  Jag tror, att får du en väldigt "toppig" profil så blir det verkligen too much för dej med 500, men det är viktigt att kirurgen kan se det där och har "känsla" för det ju! Å att huden din klarar att tänjas ut rejält är också viktigt, så du inte får bristningar på huden å sånt tjafs. Spännande är det!!

 12. boosse

  Blir det så stora tuttar, upp mot kupstorlek E? De ÄR stort! Jag kan inte minnas senast jag var under E i storlek. Det är väl lättare att hitta en bh när tuttarna sitter där de sitter men jag har alltid haft bekymmer. Förstår att det är svårt att fatta allt. Kram

 13. Nicole

  Qvinna.nu skulle det stå :p
  Jäkla iPhone!
  Vilken klinik har du valt, kirurg?

  Garanterat att du kommer bli nöjd hur än du gör men en tanke att ställa sig själv är att inte får storhetsvansinne från början :)
  Då blir det garanterat bara tuttar och inte Denise med tuttar :)

 14. Nicole

  Mitt tips, läs omkring innan du snöar in dig för mycket på cc och gram hit och dit.
  Runda implantat ger dessutom känslan av mer fake om man inte har
  Mycket upptill innan.
  Din kirurg och du kommer nog bäst fram ett bra beslut men att ha i beaktskap.
  Gå in på qvinna

 15. Hanna- mamma till Theodor

  åh vad skoj för dig! SKönt att det snart är oxå! Tänk om du hade fått vänta ett par månader!:O :P
  Jag förstår dig, mina bröst är inget emot vad dom var innan.. Eller när jag var gravid. dock vägde jag 24kg mer än vad jag gör nu, men iaf^^ska bli väldigt intressant o se hur dom ser ut när jag har gått ner 17kg till…!

  Vad vägde Lo, är galet nyfiken!:D

 16. Sanna, mamma till Liam och Saga

  Haha!
  Du och Saga är i samma lag när det gäller tuttfixering ;) Fast för henne duger mina halvhängiga boobisar, dom är ju fulla med mat! ;)

 17. Caroline Andersson - 18år & mamma till Elias

  Vi skulle kunna byta, jag har storlek D, DD eller E beroende på hur bharna är i storlek och skulle inte ha något emot att ha lite mindre. Det är så svårt att hitta snygga kläder som passar bra över brösten, men det beror väl på vilken storlek man har på övriga kroppen eller vad man ska säga :)

 18. Michelle

  Så spennende! Ønsker booooobs selv en gang! Er ikke fornøyd med dem jeg har. De blir jo såklart forandret etter en graviditet, men de har også alltid vært så små og DET liker jeg IKKE.! God boobs!! :D Så her sparer jeg også opp penger til det. :) Ha en finfin kveld videre :)

 19. cicci

  tjena tjejen.

  Jag har följt din blogg sedan du kontaktade mig via din :) Ditt liv är sjukt skämmande mitt eget i både livsituation, åsikter och (den personlighet du visar upp av dig själv i bloggen). När man har en stor blogg och många läsare, är det ALLTID någon som stör sig på dig. Vanligvis på avundsjuka.

  Jag hoppas mina ord vägen tyngre för dig än alla andra läsare som skriver saker till dig och egenligen inte har en aning om hur ditt liv ser ut (vilket inte jag heller påstår att jag har)

  Vill bara ge ett tips till dig då jag själv jobbar väldigt mycket med människor.
  Du skriver din blogg, av ditt syfte. Du är den du är och att du sitter och svarar i videoinlägg på frågor som rör din personlighet förstår jag inte. Jag förtsår för det föra inte att människor verkar ha så tråliga liv att dom i "stort sett" vill veta vad du har för BH-storlek och jag förstår inte heller varför du ORKAR lägga ner energi på att svara på dessa hela ointressante frågor som har med ditt privatliv att göra? Hur mycket du vill öppna dig står ju såklart för dig själv och dina val…

  De jag vill ha sagt är att du ska lita på dig själv. Du verkar vara en underbar mamma, med ett gott hjärta som vill väl. Är det inte det som ÄR huvudsaken då man skaffat barn.

  Du tar underbara bilder och verkar vara en skön tjej. Ge inte de avungsjuka männikorna en anledning i att gotta sig genom att du ska behöva sitta och försvara dig eller skriva inlägg kring saker som gör dig ledsen från elaka kommentarer. Att besvara elaka kommentarer gör bara "low lifes" att triggas till att trycka ner dig ännu med.

  You go! /Cicci

 20. Annica

  Själv är jag en person med stora bröst. Sist jag kunde köpa en bh på Lindex eller H&M var 2002, då hade jag "bara" D-kupa. Sedan dess har de växt och växt och växt lite till.

  Innan jag blev gravid hade jag H-kupa (sjukt tungt, omöjligt att hitta loose-fit kläder som inte ser ut som tält, en bh kostar minst 400 kr). Nu, med amning och allt har jag en "grotesk" J-kupa.

  Visst, jag gillar mina tuttar. Min man gillar också mina tuttar. Men det här med underkläder är svårt. Snygga kläder kan också vara svårt. Tyngden är hemsk.

  Välj en storlek som du tror att du kommer trivas bäst i, då blir det nog jäkligt bra :)

 21. Johanna

  Hahaha gullig du är! Har suttit och mailat dig mentalt i några dagar, tänk om någon uppfann så man kunde få allt smart man skriver i huvudet nedskriver på datorn samtidigt, det vore guld! Har liksom glömt allt eller glömt bort att jag skulle göra det när man väl sitter här. ;)

 22. sara

  Hej. Bara en liten fråga om bröna… Jag läste nånstans att man inte kunde operera sig förns 6 mån efter amning, men du ammade inte så länge väl?
  frågar för min egen skull…=)

 23. L

  Hej

  450cc är visste stora bröst! 350-370cc är d kupa i riktiga bh affärer!450cc är inte litet, du är ju rätt smal så du kanske vill eller inte vill attman ser brösten före dig?

 24. Lina Johansson

  Haha :) Ler åt ditt inlägg.
  Snart hittar du en storlek som känns rätt.. Så länge det inte blir oproportionerligt till resten av dej kommer det bli finfint.

  Jag som inte gillar bröst alls kan alltså bara tipsa om att – don´t go to big ;)

stats