an awesome life about me

Boooooring, ge mig tips!

Måste säga att det är väldigt väldigt VÄLDIGT tråkigt att vara sjukskriven. Varför i hela friden skulle jag drabbas av denna extrema foglossning?! Orättvist faktiskt. Jag sitter här i min soffa och ser allt som faktiskt skulle behöva göras. Jag sitter här och försöker acceptera att jag numera är en 23-åring i en 90-årings kropp. Det är inte lätt, inte någon stans. Det är inte långt kvar nu, jag vet det. Det är väl just det som får mig att orka. Ska bli spännande och se ifall benen orkar gå hela vägen hem från förskolan. Haha..I det stora hela så älskar jag faktiskt att vara gravid och vänta på liten ♥

Har ni några tips på vad man kan hitta på om man inte kan gå längre sträckor?
Funderar på att börja sy barnkläder. Någon som vet vart man kan köpa lite roligare bomullstyg som inte kostar allt för mycket?
Kanske ska sätta igång och göra lite bloggdesigner igen. Nåväl.. Ge mig tips!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Bilancia

  Ohlssons tyger i Sickla är jättebra! Massor med roliga tyger. :-) Jag har en tidning med massa mönster till barnkläder nånstans, om du vill låna? Jag tror jag vet vart den är… Säg till om det är intressant så letar jag upp den!

 2. Anonym

  om du kan virka/sticka så e det ett tips!
  om du inte kan men vill lära dig så e mormorsrutor en bra sak att börja med :( googla så hittar du bra beskrvningar med bilder! sticknet.se har billigt garn + virknålar/stickor!

 3. Emily & Melwin

  Här är länken till en blogg där jag lagt upp lite av det jag sytt :) http://jagsyrdetjagvill.blogg.se/
  Sen har jag ett annat tips, dekorera tårtor! Det ska jag börja med nu då melwin blir då (22 oktober). Det blir en blixten mqcueen tårta. Locket blir av mmf, marsmallowfondant, och det blir i vitt. Sen ska det vara en asfalterad svart väg med vita mittsträck på, samt "stenar"nere runt tårtan, och såklart en blixten som kör på tårtan. Gjord i mmf och sugarpaste! Googla och roa dig!

 4. Patricia, Wiljas mamma & lillasyster i magen.

  Så skönt att höra! Jo för Wilja går det susen ÄN sålänge, kan ju komma ett bakslag när hon verkligen inte vill! Men håller alla tummar och tår för att de ska fortsätta så som det gör :)

  Hur länge går han i veckorna på dagis nu när du är hemma?

  Okej, men loggar du in via loopia då eller blogg.se? Jag är verkligen jätte intresserad utav att försöka komma igång på riktigt. Nu när mina läsare når över 1500 unika om dagen känns de dags att blogga för MIG och inte 'åt' någon annan.

  Så du menar att all design har du gjort själv? :O
  Riktigt imponerad utav dig. Och älskar dina typsnitt som du använder dig av! Fantastiskt.

  Kramar.

 5. Daniela - Mamma till lilla A.

  Åh jag lider med dig.. Blev också sjukskriven i slutet, va i 7e månaden pga att jag hade så pass ont i ryggen och såfort jag belastade fötterna så gjorde allt ont.

  Va skönt att vara hemma första veckan men sen blev det tråkigt.. Men kul att du vill börja sy, låter som en bra sysselsättning :) hoppas du blir bra snart, kram!

 6. Hanna

  börja virka? :) vet inte vad ni har för tygaffärer där nere men olssons tyger brukar vara duktiga på att ha massa fint tyg på nedsatt pris :)

 7. Emily & Melwin

  Trist att vara strandad! Jag var också det när jag väntade M, men då pga. risk för förtidsbörd. I hela 9 veckor, så ja man blir lite knäpp ;) Jag syr, dock bara mössor och vagnsskynken än, men jag har köpt superfina tyger på ohlossons tyger, dom är billigast på dom faktiskt :) Ha det bra och hoppas det blir bättre!

 8. Patricia, Wiljas mamma & lillasyster i magen.

  Det är en bit för mig att åka till dig! Men jag gör de hemskt gärna nån dag och gör er lite sällskap :) Hur går Wilgot på dagis?

  Juste! du bloggar ju under blogg.se, men Du heter endenise.se, hur kommer det sig?

  Jag har ingen aning hur man gör allt detta med designer, eller öppnar hemsidor! men jag börjar bli mer och mer sugen på att skriva under mig själv? Förstår du? :D Och vem är de som har gjort din desgign som du har? Ser även att du har ett annat typsnitt på dina texter, hur har du fått till det?

  Massa frågor! Sorry.
  Snart är hon här, då kommer de vara värt allt.. <3
  Kan inte säga att jag förstår hur ont du har, även om jag själv börjar få ondare & ondare, kan inte ens tänka mig hur du har det!:(

  Kramar.

 9. Em - Mamma till Malva & Tvillingar i Magen.

  Du kan hemskt gärna få ta över mina distansstudier om du vill, för jag känner att jag kommer gå under av stress över detta… När det kommer till tyger vet jag inte om ni har den affären där uppe, men bästa tygaffären jag vet är Stoff & Stil. Underbara tyger och väldigt bra priser jämfört med andra tygaffärer här :)

stats