an awesome life about me

Brev till dig i magen v36+6

Hej min efterlängtade skatt.

Jag har burit dig i snart 9 månader. Ända sen den dagen du blev till har jag vetat att du ligger där inne. Varje dag har jag kikat ner på min mage och längtat och undrat vem du är, hur du ser ut och vad du gör där inne. Tiden närmar sig för din ankomst och jag är så förväntansfull. Jag längtar så fjärilarna i min mage flyger dubbelt. Dessa månader har inte varit dom lättaste i mitt liv. Varje dag har vart en ny kamp. Jag har kämpat, aldrig trodde jag att en sån liten underbaring som du kunde orsaka sån smärta. Även om det gjort ont och jag gråit av ren utmattning så har det vart värt det. Jag vet att jag en dag kommer få träffa dig och det har vart just det som fått mig att orka. Och se, nu är det inte långt kvar. Vi klarade det min skatt. Tillsammans, du och jag. Även pappa och storebror har hjälpt till på ett hörn. Men dom kommer nog aldrig förstå vad din mamma gått igenom. Men tacksamma är vi!

Idag har du rört runt i magen så pass mycket så du retat upp livmodern igen. Förvärkarna kommer och går titt som tätt. Jag har en just precis nu, aj aj. Idag har det känns lite annorlunda igen, tror det beror på att du lagt dig lite längre ner. Det känns som om du blåser upp en ballong i smultronstället när sammandragningen kommer. Jag har knappt kunnat gå idag heller, är det du som orsakar detta må tro? Jumskarna och jag är verkligen inte bästa vänner.

Mamma längtar så mycket efter den dagen du vill komma ut. Jag hoppas att den blir lik dagen då din bror kom. Men lova mig en sak, lova att vi hinner in till förlossningen. Lovar du? Mamma har ingen lust att klämma ut dig hemma eller på vägen och framför allt inte när din bror ser på. Okej? Om 1 vecka är du färdigbakad och jag hoppas innerligt att du kommer då. Så vi kan visa hur älskad du är. Du måste ju få träffa storebror också. Wilgot brukar pussa magen varje dag. Världens bästa storebror.

Imorgon går vi in i vecka 38.
Mitt älskade hjärta. Mamma är redo nu ♥

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Patricia lindh

  Juste! Jag låg och tänkte på en sak när jag låg alldeles sömnlös inatt…. Dagarna innan lillan kommer (för att sysselsätta dig själv!^^, ) har du kanske lust att knåpa på en design till mig? Betalar självklart, men tänk på det :D skulle verkligen vilja ha en varm & stilren, tror du vet vad jag gillar och inte.

  Kram, och känn absolut inget måste.

 2. Patricia & Wilja :)

  Ett jätte fint brev, de kommer hon att uppskatta! <3 jag skrev ett till Wilja och kommer göra de till bebisen också. De är så speciellt och så mysigt på nått sätt.. Nu tror jag verkligen snart att lillasyster är redo att komma ut! <3 och jag önskar er verkligen all lycka när de väl sätter igång.. Jag själv är så nyfiken på hur hon kommer att vara, hur hon kommer se ut! Tror verkligen hon blir en : mamma upp i dagen! :D

  Nu själv är jag så läskigt nervös! Är mer nervös för att möta lillasyster idag än att gå på intervjuen;) <3

  Massa kramar, ha en fin dag!

 3. nikita

  alltså verkligen TACK för tipset om photoscape, vilket skoj program.. typ mkt bättre än photoshop =)
  Nu vet jag vad jag ska göra då ja går hem på havandeskap iaf , hihi =)
  men du två snabba frågor, det där söta hjärtat du använder ofta, vart i ps hittar du de? ja hittar bara nå andra som ser konstiga ut? å så när du lägger bilder brevid varandra hur gör du då?
  för ja hittar bara under "bildsida" men där är ju lixom mallarna förbestämda… vet du hur ja menar? som i detta inlägg har du ju tre bilder brevid varandra å två av dem har rundade hörn osv.

  jättefint brev till lillasyster också :) Nu är det verkligen nära, spännandE!!

  kram!

 4. Camilla

  Jätte fint skrivet. Jag fick tårar i ögonen!! Tänk vad glad hon ska bli när hon får läsa detta när hon blir stor:) Lycka till.

 5. Jannie

  Jättefint skrivet!
  Inte länge kvar nu du!spännande!

  ha ha ha Jag vet!Eftersom det bara var Victors andra natt EVER i våran säng i natt så gör det mig inget alls om han vaknar inatt igen…; )
  Men det lär jag säkert ångra om ett halvår att jag sa…. Va rädd om dig!KRAM

 6. Sofie

  Öndka att jag kunde ha lite av din energi att skriva ett sånt fint brev till min lilla tjej i magen!
  Erkänner att jag varit hemskt dålig att dokumentera denna graviditet. Sa för någon dag sen att i nog inte ens har ett foto på magen. Stäms lite för det…
  Känner igen mig mycket i det du skriver, förväntansfull, all värk, efterlängtat och snart så kommer hon!
  /Sofie

 7. Amanda 19, mamma till Jolene 2år

  Men oj vad känslosam jag blev! Tårarna rinner :o Wilgot kmr att bli en sån bra storebror!

 8. Lina

  Mysigt brev! :) Jo, skrev ett litet jag med idag. För jäklar vad nyfiken man är! Helt otroligt. Men nej, det blir nog inte Wilgot som kommer ut igen, haha! Men kanske en liten kopia? :) Vi vet ju inte ens kön, så det är jätte spännande nu när man snart kommer att få veta!

 9. Angelica

  Åhh så gulligt skrivet, jag fäller nästan en liten tår ju!

  En graviditet är verkligen en kamp, nu är det bara förlossningen klar, och även den är kamp ni ska klara tillsammans, men det fixar ni säkert galant :)
  Underbara fina magen !

  KRAM

 10. Em - Mamma till Malva & Tvillingar i Magen.

  SV; Haha, jomen det är skönt faktiskt! Fast Tvåan kommer ju vara världens tjockis om han fortsätter lägga på sig så himla mycket ;) De får ligga max +10% över medel enligt läkaren & han var ju inte långt ifrån nu :P

  Iih, tänk att vi ska bli 2/3-barnsmammor! Tänk när våra stora skruttar låg i magen, det känns inte som att det var längesedan alls – & ändå har vi bakat ännu fler! ;)

 11. Anonym

  Svar:
  HAHA..det är ju typ det enda man gör annars med fast eller ja vänta..hur vare när man hade 1 barn? städade man lika mkt då eller när man hade 1 vuxen barn och en bebis? syftar på karln som grisar ner som aldrig förr..nu känns det som man baaaara städa heeeeela tidn xD eller så är jag bara dum i huvuvdet är petig :P

  Invecklad kommentar, sorry ;D

stats