an awesome life about me

BRITA W – Pink Power!

Idag damp det ner en riktig skönhet i brevlådan.

Jag blev verkligen kär 70gånger om! En Pink Power mössa från Brita W! Har aldrig haft på mig en skönare mössa och då är jag ÄRLIG. Mjukt kabelstickad… Ni vet som en sån där mjuk babyfilt? Färgen var underbar och vi ska inte tala om den snygga dödskallen! Mössan kan jag VARMT rekommendera!

BRITA W är ett företag som säljer high fasion accessoarer till förmån för bröstcancerfonden!

SUPER TUMME UPP tycker jag :)

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Lovisa

    Grymt snygg mössa, tack för tipset! Skönt att det fortfarande är lite kyligt här så att man har anledning att använda den hehe

stats