an awesome life about me

Bröstförstoring – ärr (bildlänk)

BRÖSTFÖRSTORING – ÄRR (BILDLÄNK)

Såhär såg mina ”ärr” ut för 2 veckor sen. Jag håller upp boobisarna med handen, ärren sitter precis i bröstvecket. Ännu mer nu när dom börjat hänga till sig :) Som sagt, så här behöver jag göra för att se dom själv. Dom syns inte ens i en 3kants bikini :) Såren var då iallfall 4.5cm långa så jag tippar på att det försvinner 1-2 cm när allt har läkt.

Hur är det annars med boobsen då? Bara bra tack. Längtar efter att bära bh bara, framför allt efter att få slippa sport bhn. Mest av allt längtar jag efter att få sova utan den.

Utöver detta så är min ena bröstmuskel lite inakt just nu. Den ena booben hoppar och far när jag spänner bröstmusklerna medan den andra är lite slö så att säga. Den som funkar ger mig känningar då jag spänner, känns lite skumt och ömmar lite. Får se om detta blir bättre eller inte. Det tar ju 3 månader innan brösten ”läkt” så än så länge är det svårt att säga om jag fått muskelpåverkan eller inte.

Snart fyller mina bröst 1 månad. Dock känns det som om jag alltid har haft dom, minns inte ens hur mina gamla såg ut :)

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. ellinor sjöberg. Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ

  Hej!
  Jag har några frågor angående bröstförstoring & skulle bli super glad att jag fick svar :)

  Jag själv är nämligen missnöjd med mina och har bestämt att jag kommer göra mina om jag fortfarande är de när jag är något äldre. Men vad är de för ingrepp du gjort? Var de dyrt? Tips på bra klinik?
  MvH Ellinor.

 2. Johanna - mamma till 3

  Hua! Det är det jag är rädd för att lägga bakom, muskelpåverkan! Har du fått reda på något om det av din kirurg? Hur stor chans det är för att få muskelpåverkan och när det märks av? Ska det vara så att din boob ”hoppar fram och tillbaka” eller ger det med sig med tiden? Kan du få muskelpåverkan om ett år eller är det budet visar sig?

  Mycket frågor när jag själv är där snart:)

stats