an awesome life about me

Bröstförstoring – dag 2

Nu är dag 2 nästan avklarad och jag tänkte berätta lite hur läget ser ut nu.

Natten var riktigt jobbig. Inte pga operationen utan det är så att mitt gamla ryggproblem i skuldran har triggats upp i samband att jag måste sova på rygg, vilket jag aldrig gör annars. Tror även att det triggas upp ännu mer eftersom att jag är så spänd. Men det känns mycket bättre i dag så jag hoppas att jag kan sova liggandes i natt, haha. För övrigt så har jag fått en såkallad ”gravidmage”, känns som om jag gått upp 80 kg i vikt. Detta är också helt normalt och lägger sig oftast ganska fort. Man kan säga att hela min överkropp har svullnat. Började känna lite luftbubblor igår (helt normalt det med) och imorse hade mitt högra bröst börja bli lite blått i klyftan samt liite på yttersidan, detta också helt normalt.

Jag mår fortfarande super bra och har inte alls ont. Är bara sjukt stel och känns som jag är världens träningsvärk. Men det gör inte ont, absolut inte. Är förvånad hur rörlig jag är.

Var tvungen att åka in och få en ny bh idag då den andra blev för liten när tuttarna svullande upp. Dom hade gett mig en XS (haha) men bytte den till en M. Efter bytet så har jag traskat runt på stan i 4 timmar, käkat donken till middag och nu ligger jag i soffan och degar.

Brösten är fortfarande sjukt snygga! Dom har börjat mjuka till sig lite idag, igår var dom stenhårda. Dock har jag ingen känsel där implantaten sitter men antar att detta kommer komma tillbaka snart.

Bilder, 2 dagar efter bröstförstoring (dagen efter)

Bild 3 visar ut ”stort” bröstet är. Tanken är att jag ska se hur detta förändras. Bild 4 ser ni även min mage som jag förövrigt sträcker på på bilden. Sträcker jag mig inte ser den ut som en rull boll haha :)

 

Blåmärket. Börjar upptill och fortsätter under bröstet, halva bröstet är rött/blått just nu. Har fortfarande ”ritningarna” kvar.

 

Såhär ser ”såren” ut. Har kompresser över tejpen men dessa ska tas bort i morgon. Har inte sett tejpen än :)

 

Tycker ni dom har ändras något? Jag tycker dom ser ungefär likadana ut idag men att jag är större. Tänkte jag skulle fota i denna tubtopp varje gång så man kan jämföra och se liksom. Har ni några frågor så ställ dom gärna! :)

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Mamma Miaa

  Hej, fann precis din blogg. Vad kul att du är så öppen och så med din operation men nu äre så att jag undrar om du har någon POF profil? :) Mvh Miaa

 2. f'et

  Jag dör, vad snyggt!!!! Avis så det skriker om det :/ Betalade du själv, eller fick du genom landstinget?

 3. Hanna

  Jädrans sicka snygga boobies du fått! Haha! Jag förstår att du är nöjd ända till månen och tillbaka ungefär. :D (Det hade åtminstone jag varit.) Så himla skönt för dig. :) Känns det som om det hjälp dig att ”bli gladare och må bättre” också? (För det hade ju varit guld om så var fallet. Kanske var detta som behövdes för en knuff i rätt riktning?)

  Bamsekram till dig. Du är snyggast i världen. ;)
  /H

 4. Annica

  Spänner det i huden på något vis? Huden är ju väldigt töjbar men den är väl ändå ”ovan” att det under nu blivit större tänker jag.

 5. sandrasblogg

  Så skönt att du inte har ont. Men hoppas du ute får problem med ryggen bara :(
  Det ser jätte fint och stö ser ut att passa jätte bra. Kul!!!

  Kram och trevlig helg!!!

stats