an awesome life about me

Bröstförstoring – efter bilder ♥

Mer naket än såhär blir det inte. Vad tycker ni? :D

Jag är så sjukt nöjd och dom är redan så himla fina. Min lycka är faktiskt total och jag är helt uppe i lyckorus. Hade aldrig förväntat mig sådant resultat. Mina tuttar ser ut som andras brukar göra efter någon månad. Detta kan bara bli bättre :D Tänk på att jag är ganska svullen runt armar och mage, detta kommer givetvis lägga sig :) FÖRE bilderna hittar ni här!

Jag la in 485g, högprofil, delvis bakom. Implantaten är runda och är av märket Allergan.

Min läkare heter Patrik Höijer och ska ni boka konsultation någon gång så gör det hos honom! Tack för allt Patrik!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Jen

  Fan va najs!! Som många skrivit du valde en super bra storlek! Ser ut att va perfekt för dig! Grymt modigt och bra gjort tycker jag faktiskt!! :) våga satsa på det man vill :))

 2. Sofia

  Wow, vilken skillnad :) Ser ju jättebra ut!! Förstår verkligen att du är nöjd! Dom ser ut att passa perfekt till din kropp. Lite avis man blir.. Är också sugen på att förstora mina bröst, men det får vänta tills barn nr 2 har ploppat ut :)

 3. Isabel

  Det belv ju hur superfint som helst! Passar dig riktigt bra! :) Skönt också att du trivdes med allt och är nöjd, för det är ju huvudsaken oavsett vad någon annan tycker! :)

 4. Teresa - Mamma till Devon

  Vilken skillnad! Fast ändå inte så det ser ”för stort” ut, utan det ser helt proportineligt ut! :)

  Åååh, nu blev jag också sugen! Fast ett barn till först, sen så!

 5. Jenna

  Vad härligt att du mår bra! Det är ju det som är av betydelse men redan nu ser det jättefint ut och så skönt att det verkar läka så bra.
  För att inte tala om den ubersnygga sportbhn. I like!

 6. Carina

  MEN GALET SNYGG DU BLEV DÅ! ;D
  Trodde det skulle bli as bra, jag har själv rätt små och de blev ju ännu mindre efter förlossningen eller efter att jag sluta amma!! Och det sög ju en aning när dom var så fylliga och snygga under graviditeten. ^^ Avis jag blir. Vill också ha snygga pattisar ju.

  Hoppas läkningen går bra. Massa kramar.

 7. Isabelle

  Va kul för dig att allt verkar ha gått bra och att du är nöjd med resultatet. Jag tycker det ser proportionerligt ut till din kropp. Kram

 8. Maria

  Guuud så snygga boobs!! Det är en perfekt storlek för dig och är glad att du blev så nöjd över resultatet. :D

 9. nathalie

  Så himla bra det blev, Denise! Bra att du är nöjd, you should be :-) Och allt annan skit här i bloggen (kommentarer), skit i dom idioterna. Era barn är hur fina som helst och jag som är barnskötare har flera gånger tänkt ”åh vilken charmknutte Wilgot verkar vara, honom skulle jag vilja ha på förskolan där jag jobbar!”. Kämpa på bruden!!

 10. Lina

  Grattis till dina nya tuttar! :) Det ser jätte bra ut! Storleken ser bra ut och passar bra till din kropp. Kul att du blev nöjd :)

 11. Angelica

  Hej, en liten fråga bara. Får du några ärr? Gick de in genom naveln eller hur la de in dem?

 12. Ika

  Åh vilka fina boobies! :) va bra att du blev nöjd!
  Jag har själv länge funderat på det, då mina bröst knappt existerar. Hur mycket pengar behöver man på ett ungefär? Och har du något tips på hur man får folk i sin närhet att förstå varför man vill göra det? Många jag känner är så fast i att ”du duger som du är” och är typ emot det. Om du inte känner för att svara på mina frågor så har jag förståelse för det.
  Kramar! <3

 13. jessica

  GRATTIS GRATTIS!! Gud vad fina dom blev! :) Har du inte nått ont alltså? Har hört så mycket att man knappt kan gå, andas, ta på sig något som trycker och allt. du gör mig klent sugen på en op alltså. inte bra för ekonomin! ;)

 14. Jonna

  Riktigt fina Denise! :) Klär dig verkligen och skönt att du mår bra. Det va kanske detta som behövdes för att hämta lite nya krafter och kämpa vidare! Du är grym! Var har du hittat Bh’n/sporttoppen? Eller det är en sådan du fick av kliniken för att ha nu när det läks? Kram

 15. Louise

  Va kul att det redan känns bra!! :)

  har också velat göra bröstförstoring i 2-3 år! men vågar inte pga narkosen & smärtan som kan vara! :(

stats