an awesome life about me

Bröstförstoring – Implantat i bhn

Såhär såg det ut sist jag var på kunsultation inför min bröstförstoring.  Här är två bilder på mig där jag testar att ha inlägg i bhn för att känna hur storleken känns. Omkring denna storlek kommer jag göra, mer eller mindre. Precis som jag sagt så kommer jag inte säga exakt vilken storlek förns det är gjort. Jag tyckte denna storlek kändes bra och det är huvudsaken, inte sant? (: Gjorde även en ny 3D-scaning med mitt nya val av storlek och nu är jag HELT säker och kommer inte ändra mig. Kirurgen har lagt undan mina implantat och dom ligger glatt och väntar på mig. 5 ynkliga dagar kvar, iiih!

Det är ju inga big boobies som vissa tror. Tänk på att jag är en låååång tjej med ganska bred bröstkorg. Brösten kommer inte att se ut som på bilden, utan kommer sitta längre upp eller vad man ska säga. Lite mer bulliga.

Det kanske bara är jag som inte tycker att dom ser stora ut? Vad tycker ni?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Ika

  Jag tror det kommer bli jättefint på dig! Ser väldigt naturligt men fint ut :) hoppas att operationen kommer att gå bra! Kramar ♥

 2. Tessah - Norrlandsmorsan

  Tror dom kommer sitta sjukt snyggt på dig. Tyckte in alls dom såg för stora ut utan mer att dom kommer passa väldigt bra :)
  Lite smått avis blir jag igen! :D
  Jag ska också .nån dag, då penga storken kommer haha. :)

  kram på dig!

 3. Fia - mamma till Isac ♥

  Om det kommer se ut ungefär som på bilden måste jag säga att det ser väldigt naturligt ut. Jag förstår dig precis varför du väljer att lägga in implantat! Det är en del av det kvinnliga tänker jag att ha lite byst! Kämpa på som du gör så bra med familjen och hoppas att operationen går bra! :)

 4. Nikita

  ja tkr de där ser alldeles lagom ut, tror inte man ska göra alldeles för stora bara för att lixom, det ångrar man nog sen då man inte kan gå i en enda tröja utan att allt blir urringat osv, tkr de där ser jättebra ut på din kropp!

  kram

 5. Saga - mamma till Emilia

  Ska jag vara ärlig så såg jag faktiskt inte först att du hade något i bh:n. Så första intrycket var att de inte ser så stora ut.. Men sen gick jag tillbaka och tittade på dina ”före operationen” bilder, och det är faktiskt stor skillnad!
  Men i slutändan handlar det ju faktiskt om vad du trivs med :) Det där är säkert tillräckligt stort, men det är klart att man inte vill genomgå en bröstoperation och sen inte tycka att man fick stora tuttar?
  Kram

 6. T

  Ser naturligt ut!:) jag själv hade nog gjort lite större när man ändå ska köpa dom för flera tusen :) men de blir nog jätte bra på dig!:)

 7. Emma

  Jag tycker inte de ser stora ut alls! det där beror ju mycket på hur man är byggd och hur DU själv vill ha det.Vad du än väljer så lär du ju bli nöjd och glad över dina nya boobies iaf :)

  Hade jag varit du hade jag tagit liite större. Fast det kanske bara är jag som lätt blir ”girig” när det gäller något man fn. inte har själv ;)

 8. Sofia

  Tänkte höra nu när du är med vi med barn och du bloggar från WordPress kan du göra inlägg hemliga? Har fått föfrågan för ett tag sedan om jag ville byta till dem och nu när jag känner att jag skulle vilja göra vissa inlägg hemliga så är jag först och främst nyfiken på det :)

 9. Emmi

  För det första tycker jag att det är superbra att du gör någoonting för dig själv! Egentligen är jag emot plastikkirurgi men du verkar sjukt lycklig över ditt beslut så jag tycker att du gör helt rätt. Du gör ingenting onödigt som vissa utan något som du verkligen har funderat över. Det är iallafall så jag har uppfattat det. För att besvara din fråga så tycker jag inte alls att dem är stora. Dem passar perfekt till din kropp och verkar inte vara onaturligt stora och uppblåsta, om du förstår vad jag menar!
  Kramar!

 10. boosse

  Jag tycker inte alls att de ser stora ut. Sen blir det ju en annan sak när de sitter längre upp som du säger men jag tror att det kommer att passa dig och din kropp!

stats