an awesome life about me

Bröstförstoring – svar på era frågor!

UPDATE:
Nu tvekar jag lite på storleken igen..haha, tror det bli mindre än vad jag sagt. MEN jag vet inte. Ska klura lite ;)

Glömde tala om hur ”stor” jag är.
Jag är 174cm och väger 65kg

Ska måtta mina ”boobs” innan OPn också.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Sofie

  Tycker du är så jävla cool Denise! Du går din egna väg och gör det som faktiskt är bäst för dig! jag tycker faktiskt att det är en toppenidé att du ska skaffa implantat! :D Om du känner dig nöjd och säker med det så tycker jag att det är en toppenidé! Är själv ganska platt vid brösten och tycker att det faktiskt skulle vara ett ”upplyftande” för min kropp att göra en operation, som du ska göra. Men jag har tyvärr inte ekonomin att göra det och mina föräldrar skulle flippa ur.

  Men jag hejar verkligen på dig! Du är så jävla cool, speciellt att du lägger ut bilder på hur du ser ut, så jävla strong du är! sluta aldrig vara du för du är fullkomligt underbar och toppen! har följt dig i ett halvår nu tror jag och kommer verkligen inte sluta. Du är kanon Denise! :D <3 Ska bli kul att se hur det ser ut "efter". :) Hoppas du blir nöjd!

 2. Christine

  Hej! Först vill jag bara säga att mår du bra av det här, så kör hårt. Sen tycker jag det är bra av dig att hålla stället du går till hemligt tills du är klar. Det var ganska roligt att folk frågat Varför på sommaren, det är som att fråga varför man tatuerar sig på vår/sommar.. Det jag undrar allra mest är vad det är för försäkring du har (jag har noll koll på den sidan av himlen och är jätteintresserad) och, om det inte är för privat (du får gärna svara via mail om du har tid och ork) hur du har råd? Jag är tvåbarnsmamma med värdelös ekonomi som kämpar stenhårt med både psyke och vikt (med allt vad det innebär) och att kunna göra nåt dylikt är högt på önskelistan men långt ifrån "görbart". Men du, ta hand om dig, lita på ditt stöd och ta inte på dig för mycket, och glöm inte att snacka med ditt gym när du är klar, så du får hjälp med bästa träningen! :) Jag såg att du skrivit om att du ska komma igång med träning osv. Grattis till de nya boobsen! ;D Min favvo är droppformade, inlagda under bröstmuskeln!

 3. Frida

  Hej Denise! Oj bara 19 dagar kvar, vad kul! Och spännande ;)
  Jag skulle vilja veta hur om du har tänkt på när lo blir äldre och inte gillar hennes bröst som dom är, hur tänker du då?
  Inget illa menat! Är bara lite nyfiken :) har själv alltid mått dåligt över mina bröst men är nu påväg. Ur min deprission och är nu nöjd över hur jag är, önskar dig allt lycka till! Kramar
  Svara gärna på mail om du känner för det

stats