an awesome life about me

Brownie i håret

Igår kväll så slängde Staffan i en mörkbrun hårfärg i mitt hår och jag tyckte det blev himla bra :) Idag har jag haft waves i håret som lite omväxling från lockarna :) Har vart på ett möte idag igen och förhoppningsvis går det som jag vill. Jag vill verkligen…! Kan inte berätta vad det gäller än men det är så spännande så jag hoppas att ni håller tummarna för mig :))

Barnen gav oss sovmorgon idag igen och jag kommer vara dom evigt tacksam då jag gick och la mig i morse haha. Behövde min skönhetssömn om man säger så ;)

Förlåt för sääääämst uppdatering igen men jag har fullt upp nu när pappa S är ledig över helgen. Imorgon ska jag göra grönalund osäkert med min bästaste Hannah. Vi båda ska få lite barnledigt och jag tror att det kommer bli sjukt kul. Se upp för THE MAMAS ♥

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Yohanna - Gravid v.40

  Jag tror mama Denise har annat för sig än å blogga nuförtin som förr när du skämde bort oss med 3 inlägg/dag… Med andra ord, du har ett LIV numera… inte vi andra ;) hahaha… Du! Vi väntar besked om ditt spännande möte om karriärsmöjligheter???????? :) :)

 2. Ika

  Va fint det blev! Du passar jättebra i det :)
  Och åh va kul att gå på gröna Lund, hehe sånt blir man nog aldrig för gammal för :) Kram!

 3. klara

  Åhh va fint :D
  Kan du inte lägga upp fler före-efter bilder typ när du har ett linne på dig?
  Ser på bilden att du fått en fin klyfta :)

stats