an awesome life about me

Chokladmuffins med hallontäcke

Nu är jag nästan där. Snart har jag bakat min ultimata chokladmuffins! Denna rackare var godast hittills men den är fortfarande inte i närheten av smaken jag har i huvudet. Det var gottis med de syrliga hallonen, det bröt liksom upp mot allt sött. En perfekt muffins då kroppen skriker ”CHOOOOOKLAD” :D

Ni är säkert jäkligt trötta på mitt muffinbak men har jag ett mål så ska jag nå det.
Jag SKA lyckas med smaken som förföljer mig i tanken. Så är det. Undra vad jag ska ge mig på sen, kakor? Ja, kakor! Jag är ett riktigt kakmonster. Åh, längtar redan! Herregud, vart ska detta sluta? Förresten så fick jag ett glädjande besked idag då jag var uppe hos mormor och lånade vågen. 3hg har jag gått upp sen jag slutade amma. Heja mig faktiskt! :D

Vad är ert favorit bakverk? :)
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Jasmine

  De ser underbart goda ut! Jag älskar muffins – speciellt de med smak av choklad. <3

  Svar: Haha, jag tror absolut att du kan komma långt med bakandet. Har man bara intresset och viljan – och framför allt modet att misslyckas – klarar man det mesta. :)

  Kram

 2. Anonym

  Åh vad dom såg goda ut.. JAg gillar kaddkaka.. Med mycet grädde :) Gillar att baka mycket men är dålig på att äta det jag bakar.. :P

 3. Angelica

  MEN åhhhh, jag kommer bli en tjockis om jag fortsätter läsa här! Får väl sluta läsa då! :)
  Nejvars, jag bara skoja!
  men du ser ut och göra så goda muffins :) och du är så duktig. jag tröttnar inte :)
  Förstår att du vill nå ditt mål, men det ser ut som du redan lyckats, fast iofs har jag ju inte smakat dom :P
  skickar du några på posten elleR? :)
  Tihhi

  Trevlig kväll!
  heja dej med vikten! <3
  KRAM!

 4. Annica

  Köp en riktig fancy kakao! Jag fick en burk (tror den är svart med lila grejer på, minns ej märket) med fancy kakao och det är fasen stor skillnad i smaken jämfört när jag använder vanlig ögonkakao!

 5. Darya

  NEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ DENISE!!!!!!!!!! Du kan inte göra så här mot en gravid kvinna!! Varje gång jag går in här så dör jag!! DREGGEL!!!!!!!!! Ser så sjukt gott ut :D

stats