an awesome life about me

Då var det dax!


Snart har du funnits hos oss i 3 månader, underbara unge ♥

Idag är det dax för Loppans första sprutor och det ser väl ingen förälder fram emot. Usch, jag hoppas hon klarar sig från biverkningar :( Ser framför mig hur min eftermiddag kommer att bli. En ledsen Loppa, en trött och grinig Wilgot och en mamma som gör allt i sin väg för att få middagen serverad.. haha. Dock ska det bli väldans roligt att se hur stor denna lilla dam har blivit. Jag vågar inte gissa denna gång, eller jo va tusan. Jag drar till med en gissning på 5980 och 59cm. Säkert helt åt pipsvängen :D

Vågar ni gissa?
Vinnaren får som vanligt en länk. Sist vi var där vägde hon 5200g och hon mätte 56cm, då var hon 8v.

Nu kaffe! ♥

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Sophia - Mamma till Nova

  Nej fy.. De är verkligen inte roligt.. Nova fick sitt fem månaders vaccin idag. INGET skoj alls, hon var såååå ledsen..Ville lixom inte gå över, jobbigt. Mycket värre än förr gången. Hoppas de gick bättre för er!

 2. Jannie

  Lilla gulle gulle gulle fjun!Så jäkla söt!

  ha ha ha Där ser du!photoshop eller ej.Samma sak för 70 talister som mig…
  Puss o tack än en gång

 3. En tonårsmammas dagbok!

  Gud så vackra bilder!

  Angående kommentaren tidigare. Jag håller som sagt med dig helt om vad du skriver. Men det beror ju mycket på att "ung mamma" har blivit något dåligt. Det är ju nästan hemskt. Jag anser själv att jag är en ung mamma. 18 nu & 16 när jag blev med barn. Men pga att det har blivit som det har så vill jag inte säga att jag är en ung mamma eftersom det är något dåligt. Förstår du vad jag menar? :P
  Kram

 4. Ninni

  Så fin, och så fort tiden går =)
  Hoppas sprutorna går fint, Elias får sina igen om några dagar… iiiinge kul!

  Jag gissar på att Loppan nu väger 6850, 58cm :D

 5. m a j a n

  Usch det är så jobbigt med vaccinationerna tycker jag, då måste sambon följa med som stöd för mig. Båda mina barn har fixat sprutorna bra och sluppit biverkningar, enbart varit lite tröttare än vanligt efteråt. Jag själv har sådan fobi för sprutor, så jag tror att det är värre för mig än för barnen.

  Hoppas att lilla loppan slipper massa biverkningar!

 6. Sofie

  Ja du, svårt att gissa när man inte träffat lillan men tippar på 6120g o 62cm ;)
  Om dryga veckan ska vi dit med Ella. Förra gången vägde hon exakt 6kg så jag tror vår tjocka stora Tjej nu e uppe runt 7kg! Hahaha!
  Idag for mina föräldrar hem så nu har jag samma sak här… Försöker fixa allt o alla och stressar runt där imellan… Suck!
  Hoppas du får en fin dag iaf o att loppan inteblir påverkad av sprutorna!
  Kram Sofie

 7. Regina

  så underbart sööt unge! Hon är lik sin fina mamma. :) Hoppas att det går bra för henne, snart ska min lilla tjej också ta sprutor :/

 8. Jessica - mamma till Alex

  Oj, här händer det grejer när man inte sitter vid datorn på ett par dagar. Hoppas verkligen att allt är bättre med dig. Jag måste säga att dina cupcakes såg oerhört goda ut! Och vad duktig du är som lyckades med hasselbackspotatisen på direkten :)

  Lycka till med lilla Lo's vaccinering idag. Jag håller tummarna för att ni slipper biverkningar. Alex slapp det första sprutan! Jag får gissa hennes mått också :) Längd 58cm och vikt 5860g! Spännande o höra resultatet sen!

 9. T4
  2012-02-22 @ 11:21:10

  Postat av: Trivsamma förändringar

  Håller tummarna för att hon klarar sig utan några jobbiga biverkningar. Men egentligen är det ju bra att kroppen reagerar och tar hand om vaccinet.

  Ebba fick sin 5 mån spruta i måndags och var bara lite kinkigare igår em, men ingen feber den här gången. Dem verkar sova mer efter sprutona också, det är ju en positiv biverkning för en sliten mor =)

  Jag gissar att hon väger 5920 gram o 60 lång.

 10. Sara

  Usch för sprutor! Ofelia fick sina 1årssprutor igår och blev jue inte gladast i stan direkt. Tur det brukar gå över rätt fort ändå.

  Jag gissar att vikt och längd stannar på 6030 och 58,5. :-)

 11. Lina

  Jag måste ju gissa även om jag säkert också gissar tok fel, lyckades tro det eller ej gissa rätt på Alvas födelsevikt på gram:et så det är jag grymt nöjd över, nog första och enda gånger jag lyckas haha.

  Jag gissar att fina loppar väger in på 5850 gram och 58 cm :)

  Hoppas allt är guld med er! Kram

stats