an awesome life about me

Dagens

Gott? O ja! Pannbiffar kan man göra på så många olika sätt. Idag testade jag att ha i creme fraish i mitt grundrecept och det blev väldigt gott faktiskt. Saftiga jäklar blev det :) Såsen blev lyckad den med, mums. Gott med annat än vanlig gräddsås ;) Tur att maten blev lyckad i alla fall. Testade nämligen på att göra cake pops men det slutade med att jag slängde kaksmeten för den smakade så illa. Bättre lycka nästa gång, haha!

Vad har ni i era pannbiffar?
Något som piffar upp och ger det där lilla extra? :)

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Hannah

    Lammfärsbiffar med mynta! Servera med ugnsbakade rotfrukter och fetaostsås (grilla en paprika, när den är mjuk kör i mixer med fetaost, olivolja, vinäger, salt och peppar efter smak. Går att byta ut paprikan mot färsk basilika, då får såsen en underbart vårgrön färg!)

  2. Vanessa

    Vi brukar ha grädde i pannbiffssmeten och sen baka in en liten klump med ost i pannbiffarna. Sist vart det blå mögelost :) men feta eller brie är supergott också!

  3. Sandra

    Vi åt det idag med taccokrydda i! Blir supergott brukar äta med massa sallad och keso :)

    Du en fråga ska du göra designer snart igen!? Är stort behov av hjälp haha :)

  4. Elli

    Jag har för det mesta grädde i grundreceptet. Ibland creme fraiche. Har även provat fetaost och oliver. Ibland har jag oxfond i för att få lite extra smak.
    Kan inte säga vad jag tycker om något av alternativen, men familjen gillar det :)
    När jag gör vegetariska har jag rivna morötter, mosade kikärtor och tacokrydda i färsen (quornfärs)

  5. Jenny

    Mitt tips är att steka rödlök i smör och socker innan du har i löken i pannbiffs-smeten. den blir nästan lite kanderad och det blir supergott!!

  6. Sofie - mamma till Isak

    Gud så gott det ser ut! Hur gör du såsen?

    Vi har oxå fetaost i våra biffar, det är såå gott!

  7. Malin S

    Pannbiffar är så gott! Med mos och lingonsylt.. mmmums!

    Jag gör nog olika pannbiffs-smetar (heter det smetar…? hmmm…) varje gång. Brukar ha i ägg och socker. Lök. Vitlök ibland. Massa olika kryddor, paprikapulver, cayennepeppar. Eller vitlökspeppar. Åhå… nu tror jag att jag vet vad vi ska äta imorgon ;)

  8. Hanna

    Vad gott det ser ut. Jag brukar alltid ha havregryn i mina biffar istället för ströbröd. Tycker det blir mycket bättre. Creme fraiche lät intressant, det har jag aldrig testat.

stats