an awesome life about me

De sista kläderna inför bebis ankomst ♥

Efter många om och men så hittade jag det sista vi behöver inför vistelsen på BB. Tröjan hittade jag på Åhlens där det även fanns ett par till. Hittade en jätte söt tjocktröja i grått men den var lite för tjejig för att köpa nu (det kan ju faktiskt mot alla odds komma ut en liten pojk). Den kommer inhandlas när bebis kommit ut helt enkelt. Pyjamasen i stl 50, bodyn i stl 50 och mössan i stl 50/56 hittades på HM.

Vi kommer ha med detta i klädväg när det är dax för att klämma ut lillasyster:

3 st bodys, 2 st pyjamaser, 2 st leggins, en tjocktröja, 2 par strumpor, 3 mössor (2st tunna och en tjockare för hemresan), tossar, ett par strumpbyxor, 2 st filtar, overall för hemresan och en snutteelefant :) Bilder på allt kommer så fort jag ska packa väskan :) Hade ni med er något mer?

Det är helt galet så små kläderna är. Tänk att det snart ska komma ut en liten människa som faktiskt ska bära kläderna? Helt ofattbart men helt mega underbart ♥ Ska bli så mysigt att få sniffa bebis igen! :)
Tänk att de sista kläderna nu är inhandlade. 3 veckor till BF, nu är det nära ♥

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Sanna, Liam och Sagas mamma

  SV: Oj! Jag trodde Wilgot var större eftersom han växt så himla fort sedan :)
  Vad härligt med en 3kgs bebis, jag har liksom saknat den där bebiskänslan lite. Trodde man skulle få uppleva den nu då jag fått för mig att tjejer brukar vara mindre, men ut kom Saga 4312g ;) Mina två har ju inte gått ner något i vikt heller, har visst grädde i tuttarna :)

 2. Trees

  Sniffa bebis är det bästa som finns!! Längtar sååå :)

  När är du beräknad? Jag har bf i mars!
  Vet ni att det är en flicka ni också?
  Tack för listan föresten, ska se till så jag får med mig det där jag också!

 3. Lina

  Haha, det där känner jag igen! :) Man är verkligen inte snabb nuförtiden. Värst var det igår då jag var och handlade på ICA. Hörde hur folk suckade bakom mig för att jag gick så sakta. Då blir jag fan irriterad, det är väl bara att gå om?! Skulle ju gå fortare om det inte gjorde så förbaskat ont. Nu vet man hur gamlingarna har det :P

 4. Lina

  Härligt! Då ska jag spana in Åhléns, om jag orkar :) Just nu orkar jag knappt gå utanför dörren känns det som, än mindre springa på stan. Men man får skicka ner sambon eller mamma istället kanske :) Den där randiga huvtröjan såg jättemysig ut! Fanns den i fler färger?

 5. Viola 22årig tvåbarnsmamma

  sv: Oj ja i så fall är det kanske bäst att vara förberedd. Första gången hade jag ingen aning om hur stor en nyfödd bebis var så jag hade bara kläder strl 56 och de var på tok för stora så då lånade vi från BB istället :)

 6. Sandra

  Fick aldrig köpa i strl 50 , lr vågade inte då vi visste att vi skulle få en stor kille :) Men är ju så sött! Så himla tråkigt när de växer ut allt såå snabbt! Förstår att du längtar att snusa bebis! Har några vänner som får bebis snart som tur är ;)

 7. Sofie

  Men oj vad kläder du ska ha med dig till bb. Jag hade typ tänk hälften av det men kanske ska börja tänka om nu ;) vet ju hur lätt en blöja läcker i början :) ha ha ha
  En snuttefilt var ju smart att ha med… Får se om jag hinner iväg o köpa en innan.
  Napp kanske man ska ha med? Ja jag vet att man inte ska ha det i början innan amningen kommit igång med som mamma så känner man ju av det själv när det funkar eller ej. Jag e rädd att jag kommer att bli kvar några dagar då jag får ett snitt så man får ju packa efter det…
  Trevlig dag!
  /Sofie

 8. Maria

  Det roliga är, att kläderna ser jättepyttiga ut ända tills bebisen får de på sig. Då är de helt plötsligt stora..haha. Våran fis drunknade i sina i strlk 56, även om han var en medelbebbe i vikt och lång (54cm) när han föddes :P

 9. Lotta, Millebus & Lill* i magen

  Tyckte det var läskigt att packa väskan..kändes så deffenitivt och verkligt helt plötsligt! Men spännande oxå såklart=)
  Det var nog vad vi hade med oss oxå, du har nog fått med allt i klädesväg, vi hade lite blöjor inför hemfärden oxå utifall…=)

  sv. mycket bra kvalité kollade igenom Miltons gamla kläder och Name It kläderna hade samma form och färg som när de var nya trots att de användes flitigt. Dessutom är deras kläder till nyfödda lite roligare och färggladare än typ H&M:s

stats