an awesome life about me

Det är inte lätt när det är svårt ♥

Som jag anade, tempen steg. Rejält också. Någon timme efter jag postat inlägget så flög Wilgots temp upp till 40 och han blev genast väldigt onöjd (såklart). Tårarna kom och han ville som vanligt sitta fast som ett plåster på mig. Med en grinig lillasyster så har denna dag inte vart den lättaste om jag säger så. En unge på ena armen och en på den andra, heey mjölksyra. Hoppas att han vaknar frisk imorgon. Dumma DUMMA feber! NU ska jag sätta på lite kaffe och förhoppningsvis får jag sitta i lugn och ro ett tag innan loppan vaknar efter sin lilla nap.

Sista chansen att vara med och TÄVLA i samarbete med Kidelin.se.
500kr att shoppa loss för är det ni kan vinna. Något från Nova Star kanske lockar? Eller Geggamoja? Eller Mini a ture? Eller varför inte More stories?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Camilla - Mamma till André

  SV: Tack! Ja, det var lika kul att filma det som att titta på efteråt och jag är så himla glad att han fortsatte när jag började filma. De har ju en förmåga att krypa emot en då. Du vet nog vad jag menar :) Jag hoppas din stora kille snart mår bättre. Skickar krya-på-dig kram!! Sköt om er! Kram

 2. Jen

  Usha då a jobbigt för lill grabben :( men måste säga att jag skratta lite smått åt minen han gör, hihi söta!! .. Men är det inte en sjukvecka detta? För typ alla verkar sjuka ju, eller är sjuka. (tkr ja i alla fall, haha) Ewelina fick bara på några timmar världens dunder förkylning o feber idag :/ o ja o sambon a dåliga i börja. På veckan, samt många vänner o släkt som e förkylda :( krya på dig söta Wilgot

 3. PATRICIA - Wiljas Mamma & gravid med lillasyster.

  Hoppas plutten verkligen kryar på sig nu! <3

  Sv: Jag vet inte vad jag gör! Men jag publicerar inte ens hälften av alla kommentarer som jag får (de elaka) är jag så hemsk känner jag ibland? får alla andra såhär många 'elaka' kommentarer? :( Visst, av 1400 unika läsare så måste ju någon hata mig! men på riktigt, förstår inte. Du som också har en stor blogg, större än min! Skriver folk såhär till dig? :/

  eller vad gör jag som irriterar folk så mycket, eller varför HITTAR alla fel hos mig? :(
  Känns sugit att blogga nu, riktigt sugit.

  Kramar!

 4. Fröken M

  Dumma feber !! Hoppas han blir frisk snart !
  Här är viggo "back on track" så i morgon blir det dagis… ( och jag tror faktiskt att vi båda längtat lite efter det… !? )

 5. thess, mamma till savannah

  SV: Hehe ja vägen till talet är också himla rolig.

  Mm ja det är ju inte några gånger man undrar hur i helskotta du gjort för att få en unge som sover så länge på morgonen haha. När vi är lediga många dagar i sträck så vänjer sig Savannah och sover lite längre på morgonen men aldrig längre än 9. Sen kommer hon snabbt in i förskolerutinerna igen och kliver upp pigg som satan innan 7 ;) Fast jag går upp kl 6 alla vardagar så ja, där spelar det ju ingen roll det är mest på helgen jag skulle vilja ha liiite mer Wilgot-style på sovandet.

  Vad gör han när han går upp då? Blir han inte rädd, typ för mörker eller vart ni är eller så? Savannah vandrar rakt in i vårt sovrum och kryper upp, tror inte att hon fattar att hon kan göra något annat :p

  Nä Savannah har aldrig behövt sova så mycket, som sagt 2 timmar om dagen som liten, sen typ 1-2 timmar från 7 månader men då bara 1 gång om dagen, och från 1½ år har det blivit att hon sover ibland, ibland inte. Oftast inte, och absolut inte på förskolan!

 6. Jessica

  SV: Usch, stackars lille Wilgot :(

  Förstår att du har det tufft med en febrig son och en ledsen dotter. Hoppas det vänder för er snart, och att det inte är kolik er lilla Lo har.

  Ja, att man orkar. Men på något sätt så lyckas man hitta de där sista krafterna trots att det känns som man inte har långt kvar. Märkligt hur människan fungerar :)

  Kram

 7. Sofia

  Jo Liam älskade att sova, han tyckte de var så skönt och jag tyckte att de var så mysigt :) Haha då tycker hon att de är intressant, tur att alla barn är olika :

  Kram!

 8. Emma - med prinsessan i magen ♥

  Haha!! Jag menar bara att man inte behöver kunna så mycket vad allt heter eller hur allt fungerar, bara man provar sig fram och hittar ett par saker man gillar att göra med sina bilder så brukar det bli bra. Men jag har alltid tagit dig för en som kan photoshop eftersom du har så fina designer och bilder jämt! Vart gör du dina headers och redigerar de bilder du har i bloggen idag? :)

stats