an awesome life about me

Diagnos från neurologen – SÖS kan ta sig i rumpan!

Neurologen hörde av sig och den förändring jag har i huvudet (7x8mm) är helt ofarlig och med högsta grad något jag haft väldigt länge!! HAPPY HAPPY HAPPY

Av det kunde vi konstatera att jag lider av kronisk huvudvärk – dubbel  migrän. Ska börja behandling om 2 veckor. Skulle vara så skönt att få leva ett liv utan att behöva ha svår migrän flera gånger i veckan.

DOCK får detta svar mig jävligt förbannad på SÖS. Att dom inte gjorde något i augusti när jag var inne har gjort att jag har fått men då jag garanterat hade en hjärnhinneinflammation eller stroke vid det tillfället. Vet inte hur länge jag tvingas leva med försämrad vänster sida, dålig balans och kroppryckningar. Kommer det någonsin att försvinna? Från och med nu sätter jag inte min fot på Södersjukhuset och jag hoppas att fler avstår detta sjukhus som gång efter gång gör felbehandlingar.

Någon mer som blivit felbehandlad av vården?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Zozo

  åh vad skönt att det var ofarligt nu när jag läser dina inlägg så funderar jag över att också söka hjälp har migrän och har huvudvärk varje dag..
  EXAKT varje dag (ibland helg)

 2. Ramona

  Har du testat Akupunktur? Jag har lidit av svår migrän och har testat lite olika saker men inget som har funkat. Så nu dom senaste månaderna har jag gått på Akupunktur behandlingar och det har blivit mycket bättre! Så jag rekommenderar att testa iaf :)
  Btw roligt att du börjat blogga igen! :)

 3. Carolina

  Jag har blivit felbehandlad, sökte vårdcentraler flera gånger och sedan också akut på Mölndals sjukhus, alla sade samma sak – min astma hade kommit tillbaka…
  Men så var det inte riktigt… ett par dagar efter jag blivit hemskickad från Mölndals sjukhus så svimmade jag hemma, ambulans i ilfart till Sahlgrenska där det konstaterades att om jag kommit in någon minut senare så hade jag inte suttit här idag… jag hade drabbats av massiv lungemboli (stora blodproppar) i båda lungorna… Kram

 4. Yohannas.se

  Hahaha… jag skrattar inte, men jag bara skakar på huvudet om du förstår… Vad är det för generalfel på vården egentligen? Jag söker FEBRILT efter jobb som inte har med vårt att göra, jag vill verkligen inte vara en del av vårdkedjan på något vis. Sedan min son föddes 2012 och jag varken fick hjälp, diagnos, undersökningar eller något utan att mer eller mindre skrika dem i öronen (i telefonluren) så har jag bara tappat HELT förtroende för hela vårdapparaten. Numera vänder jag mig endast till min Osteopat, hon fattar kroppen – HELA kroppen. Herregud som hon hjälpt mig. Jag vet att hon har någon app för just kraftig huvudvärk, jag ska fråga henne vad den heter.. vet flera som blivit hjälpta av den. Lyssna på din kropp, och försöka hitta andra vägar än de läkare som inte har engagemanget och kompetensen. stor kram !

 5. Elsa

  För några år sedan hade jag problem med urinvägsinfektion, fick det jätteofta utan att sätta mig själv i ”riskzoner”. under 2010 hade jag uvi hela 28 gånger. Min vårdcentral skällde på mig varje gång och sa att jag inte lyssnade på dom och att den kom tillbaka för att jag hade problem med hygien, något som jag verkligen inte hade. Dom gav mig hela tiden lägsta möjliga dos antibiotika, den hjälpte några dagar och sen kom infektionen tillbaka, en samma via om igen, ibland höjde dom dosen lite, men ytterst ofrivilligt.Såhär höll det på från vintern 2009 till våren 2011. Tillslut hade jag sånna smärtor att jag varken kunde stå, sitta eller ligga, så jag åkte in till akuten och fick hjälp direkt. Dom gjorde ett ultraljud och kunde direkt konstatera att båda mina njurar och båda mina äggstockar var infekterade/inflamerade. En av mina njurar hade dessutom mycket lägre funktion och att bedöma av bakterierna i min urin trodde den läkaren att jag haft samma uvi under minst 6 månader.
  Allt gick bra tillslut, idag är det dock få typer av antibiotika som biter på mig då jag blivit immun mot de flesta typer i ganska stor dos…

 6. Josefin - mamma till Melwin

  När ja fick Melwin så fick ja ju massa komplikationer, efter snittet.. Ja blev hemskickad efter 4 dagar på bb, och dom sa att ja va frisk att lämna. Sen åkte ja tillbaka 3 dagar senare för kontroll. Med blödningar i hela magen, vatten i nästan hela vänstra lungan och ett crp på 495 (oftast är du död vid 500) skulle ja vara hemma en dag till skylla ja dränkts av allt vatten i lungan.. De var första felbedömningen, sen opererades ja pga alla blödningar i magen.. Dock tog dom bort blödning ett men inte blödning två, som höll på att kosta mig mitt liv återigen. Sen fick hela Borås sjukhus specialister ha ett möte om mig om de skulle operera mig igen då de är så stor risk att öppna ett snitt så många gånger på kort tid.. Skulle de inte göra de inte göra de skulle ja dö i blodförgiftning i loppet av några dagar. Men tillslut fick ja en bra läkare som kunde sin sak.. :) hoppas de går bra för dig, så kul att du är tillbaka vännen.. ❤️

 7. mariekarolina

  Sjukvården kan många gånger hoppa upp och ta sig nånstans! Själv håller jag på att bråka dom då som inte vill behandla en eventuell hypotyreos (sköldskörtelproblem) Maxvärdet får ligga på 4, jag har 3,8. Forskare menar att efter 2 bör man behandlas då majoriteten av alla ”friska” ligger runt 1. Dom vill som sagt avvakta för om jag har tur så kan jag eventuellt tillhöra den lilla skalan som blir frisk av mig själv efter ett tag. Sen att jag mår jättedåligt dagligen av det här tar dom ingen hänsyn till. Så nu har jag bytt läkare och hoppas på bättre respons nästa vecka.

  Ibland förstår jag inte hur sjukvården tänker, du borde höra dig för om du kan få nån ersättning eller liknande för att dom har felbehandlat dig som har gett dig men för livet!

stats