an awesome life about me

Dom onda sammandragningarna är tillbaka..!

Här sitter jag med EXAKT likadana sammandragningar som jag åkte in för i v32. Dom kommer regelbundet, sitter framtill och framför allt så gör dom ONT. Inte alls som dom vanliga sammandragningarna där magen bara drar ihop sig och blir hård. Känns dock lite mer nedtill nu än förra gången men jag tror att det beror på att hon vänt sig. Att det sätter igång nu tror jag verkligen inte, men man vet ju aldrig. Än så länge sitter dom bara fram och så länge dom gör det så tror jag faktiskt inte att hon vill komma ut. Jag som hade planerat att gå och lägga mig runt 21 men nej nej, istället får jag sitta här och plågas :)

Men tänk om det är så att loppan vill komma ut redan?
Vad i hela friden gör jag (vi) då? Jag är förbövelen inte redo! Nej Loppan, stanna du där ett tag till..Okej?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Madde

  Åhh spännande. :D
  Håller tummarna att allt går bra och tänker på er. :)
  Spännande att se om ni har åkt in eller inte.
  Kanske blir det en 111111? :D
  Kramar.

 2. Annika - drömmen om 11 barn [tävlingar i bloggen]

  Jag vet hur det känns, när man börjar ana att bebisen kanske (!) kommer tidigare än man räknat med… jag har heller inte tid än. Inte nu, inte riktigt än… de sista tre veckorna behövs verkligen för att förbereda sig här hemma… ^^
  Gött med en ring som är för stor förresten ;) Mina satt perfekt, vi gifte ju oss i juni iår så… men ja… nu går dom bara över knogen :(

 3. Charlotte & Ami

  Unika & handgjorda julklappar hittar Du hos SmyckeLi! Graverade smycken, herrsmycken, bildsmycken, änglar, dop& gravid smycken mm!

  Just nu pågår även en tävling i bloggen, kika gärna in! :)

  Mvh Charlotte & Ami

 4. Emma Viklund

  Men oj, vilken liten tjej ni har som verkar ha bråttomt med att få komma ut och busa med storebrorsan!! Kanske du ska ringa in och höra, få komma in och se en ctg-kurva? :) Nog bäst!

  Sv: Pannkaka är galet gott och det är så roligt att Viggo äntligen börjat tycka om det, han som är så matkräsen annars :)

 5. Lina

  Det kanske är bästa att du börjar packa väskan! :) Tänk om lilltjejen vill ut? Bra om jag kunde ge dig något tips, men jag har säkert glömt en massa iaf :P Men ska nog överleva med det jag har packat!

 6. Elina

  Jo , kom igen Loppan :) 11-11-11 ;)
  (det skulle jag faktiskt gissat på det också men de glömde jag skriva) Hade de inte vart fräckt? ;)
  Jasså de tycker du, på bilderna ser de väldigt lika ut iallafall :). Jag har alltid haft en typisk pojkmage när jag vart gravid :)

stats