an awesome life about me

DOM SMÅ STUNDERNA

20140326-211606.jpg

Just nu handlar mitt liv om att bli frisk. Orken är minimal och lika så lusten. Men när dom små stunderna som dyker upp av lycka så njuter jag. Stannar upp och försöker minnas just den stunden. Dom senaste dagarna har vi haft fler och fler bra stunder. Tillfällen då barnen och jag skrattar tillsammans. Där vi busar och är glada. Bortom allt det gråa.

Detta tillfrisknande tar alldeles för lång tid för mitt tålamod.

En dag i taget. En dag…

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Lina

    En dag i taget är bra att tänka även om jag förstår att det är segt. Har själv en depression och känner att jag önskar att allt kunde gå fortare, jag vill må bra nu liksom.
    Ta hand om dig!

stats