an awesome life about me

Dottern föddes i spermier

Något jag har glömt att berätta som är ganska kul. Känsliga läsare varnas!


Natten när Lo föddes så körde jag och S färdknäppen i hopp om att det skulle starta förlossningen, vilket det gjorde.  När man kör färdknäppen som alla vet så ska mannens ”gegga” ligga kvar i mufflan och det gjorde den givetvis..

Det jag inte hade räknat med var att det skulle följa med Lo på vägen ut. Vår nyfödda lillasyster luktade gammal unken sperma när jag sniffade på henne sekunden efter att jag fått upp henne på mitt bröst. Inte direkt vad jag hade väntat mig i doftväg.  Hon hade bokstavligt talat vit gegga i hela håret som INTE var fosterfett. Mysigt!

HAHA!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Jennie - mamma till Leonard

    Haha jag och killen hade också de och bara några timmar efter gick vattnet på beräknat datum till och med ;) Dock la jag aldrig märke till om det va någon sperma på Leonard när han kom ut!
    Men hahah fy vad roligt! Jag hade ju dött av grav om jag märkt det

stats